Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alertanywa 1

podobają mi się młodsi faceci

Polecane posty

Gość alertanywa 1

wszędzie na forach każda pisze o fascynacji starszym facetem, dziewczyny lubią nawet takich po 40 -tce, 50-tce wydaje mi się że jestem tylko jedna z takimi upodobnieniami mam 29 lat i teraz podoba mi sie 22 latek a wogóle to myśle że mi tak zostanie i sie nie odmieni ma to jeszcze jakaś czy sama jestem ?

Gość nietopertek
glowa siwieje dvpa szaleje

Gość najgorszy to kurdupel
Wg mnie facet co ma 25 lat, a wzrostu bozia mu poskąpiła i ma 25 lat i 169 wzrostu, to może stanąć na głowie, ruzyć ziemię albo zrobić nie wiem co,,, ale szansy u faceta u mnie to nie ma... NIGDY !! Przezniski wzrost i niemęskość !!!

Gość nietopertek
dobrze ze jestem starszy i mam 175 cm,moze sie zalapie ;-)

Gość on22wwa
ja z kolei rowniez 22 lata mam , i starsze panie sa dla Mnie bardziej atrakcyjne niz te mlodsze :) majac na mysli starsze mowie o przedzialem 25-30

Gość alertanywa 1
nie jestem starsza pani tylko młoda zgrabna kobieta

Gość on22wwa
hehe dokładnie to mialem na mysli :)

ja do tej pory tez glownie ze starszymi od siebie kobietami bylem ^^ i nie narzekam:>

Gość on22wwa
...i wszyscy są szczęśliwi :D

Gość posuwaczmlodychlasek
to super Ja i moi koledzy spokojnie mozemy popychac mlode laski,bo wy sie zajmiecie starymi zwlokami naszych rowiesniczek.

Gość on22wwa
hehe, tak .. a teraz idz juz spac , bo jutro na kurs biezmowania nie zdazysz

Gość alertanywa 1
zawsze czytam na forach jak dziewczyny zakochują sie w starszych facetach, dziadkach, obecnie to plaga wg mnie,myśle że przyczynił sie do tego kryzys.Taka dziewczyna, biedna lub przeciętna, studentka albo nie.Imponuje im stateczny facet z ustabilizowanym życiem, mieszkaniem, cieszą się że im kupi łańcuszek albo perfumy. U mnie jest inaczej, podobają mi sie młodsi, nie zepsuci bogatym doświadczeniem i ze świeżym spojrzeniem na świat. W dziedzinie seksualnej wg mnie jest rewelacyjnie.

i dlatego wolisz 2 min seksu z malolatem;-)

Gość alertanywa 1
na pewno nie 2 minuty, jeśli nawet tak jest że 2 minuty na początku to odpoczynek i kontynuacja trwa całą noc ;)

on dwa spusty,zle zrobiona mineta,otarcia i brak orgazmu a rano migrena;-)

Gość alertanywa 1
nie będę opisywać dokładnie bo to nie dział erotyczny ;) ale podczas jest takie wrażenie jak jazda kolejką górską i migotanie obrazów przed oczami ;) każdy ma inny temperament w tej dziedzinie

Gość on22wwa
oo znawca psuwania mlodych lasek , ginekologii i relacji damsko meskich jeszcze nie spi ! brawo! sluchamy sie mistrzu !:D

krawat cos jeszcze chciales dodac?Z ta kolejka gorska to przesadzilas pewnie wisi w powietrzu i ni chuchu nie chce dojechac.To prawie jak z Twoim orgazmem ;-)

Gość alertanywa 1
pragne by mnie wydupczyl jakis mlody lasek uuummm i spuscil sie na moja twarz ze swojego mlodego wora

posuwaczmlodychlasek - czemu tak uparcie probojesz pokazac, ze jak mlodszy to gorszy ?:) Krowa ktora duzo muczy malo mleka daje

hm czy gorszy?Zapewne mniej doswiadczony i ma mniejsza wiedze w temacie.Mnie tam rybka kazdy ma swoj gust.Ale tu czasami jak sie czyta o 3 min dojezdzania zajaczka to simiech na sali.

Gość alertanywa 1
nie lubie 2 godziny leżeć i miziać strefy erogenne przy blasku świec każdy ma inny temeperament ale nie o seksie mowiłam, to nie jedyny argument

szejku to co moze poklocimy sie troszeczke?;-)

nie no ok ja rozumiem Ty lubisz szybkie numerki inni wola troche wiecej czasu temu poswiecic.

ja doswiadczylam seksu z rownolatkami i jeszcze zaden mi nie przypadł. Na poczatku myslałam ze tak to wyglada. Kazdy konczyl za szybko, co z tego ze za chwile znow mogli jak ja potrzebuje ciągiem conajmniej 3 -5 min zebym miała orgazm, a nie 2och pchnięć. w dodatku albo byli egoistami i mysleli tylko o sobie, albo w ogole nie umieli sie do tego zabrać! Dopiero jak poszlam do lozka z facetem kolo 30.. mmm od tej pory tylko z takimi w gre wchodzi male co nieco :D Nie mówiąc o seksie ktory trwa zdecyyydowaanie dłużej, to kocham "oddawać" się w ich ręce.. poprostu raj na ziemi! wiedzą co i jak.. jak mnie dotykac piescic! Co więcej z takimi to można dopiero poeksperymentowac ;) Ale kazdemu moze sie oczywiscie podobac co innego :)

no i mamy czarno na bialym.Thx husky ;-)

Gość alertanywa 1
nie lubie szybkich numerków tylko zabawy całonocne aż świt widać za oknem choć czasami szybki numerek ze swoim facetem przytrafi sie w czasie dnia, to podniecające ;) podnosisz spódniczkę i na parapecie okna jeśli to dla ciebie coś wstrętnego to twój problem -może to związane z wiekiem :-P