Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabiiironka

boze jak mogl...

Polecane posty

Gość sabiiironka

wyszedl dzisiaj z domu..obiecal ze bedzie o 2. wrocil przed chwila..ja juz spalam,obudzilam sie i mowie ze jak zwykle byl nie slowny mial byc o 2, i ze tak sie nie robi. mowil ze nie chcial wracac jeszcze do domu, ale zebym nie byla zla to przyszedl.. (w dupie mial to ze obiecal ze bedzie predzej). wzial kurtke i znowu wyszedl :/ mowie ze wrocil bo nie chcial zebymbyla zla to wrocil.. to teraz co robi ze wychodzi? co mam zrobic? o co mu chodzi? ze wrocil tam gdzie byl?

Gość caffe latte
zostaw pijaka pewnie na dziwki poszedł!!!!!!!!!

Gość sabiiironka
wiem gdzie jest..moze isc sprawdzic co tam robi?

Gość caffe latte
idź i się przekonaj że go tam nie ma albo zobaczysz jak się obściskuje z jakąś kurewką moim zdaniem po co ci taki wariat w domu zostaw go!!!!!!

Gość sabiiironka
dzwonie do niego, a tam muzyka glosna i mowie ze ma wrocic do domu natychmiast! a on ze nie. mowie ze przeciez wrocil do domu i tak sie spoznil to co to ma byc ze znowu o tej porze wyszedl.. rozlaczyl sie isc zobaczyc co tam robi ?

Gość campari34
ja bym poszła

Gość sabiiironka
caffe latte? co mam zrobic?

Gość caffe latte
idź z wałkiem do ciasta i mu nawal

Gość caffe latte
chyba poszła mu nawalić

Gość a gdzie on jest
z niecierpliwoscia czekam na dalszy rozwoj sytuacji ;D

Gość sabiiironka
mialam niedaleko, poszlam sprawdzic. faktycznie byl z kolega, dzwonie do niego mowie wracaj do domu.. a on z tekstem ze caly tydzien pracuje i chce sie wybawic.. ja mowie czlowieku mowie do Ciebie czemu nic z tego sobie nie robisz? sam gadalaes ze wrociles bo nie chciales zebym byla zla to co to ma byc ze teraz nagle nie wracasz? co mam zrobic z nim? dac sobie spokoj?

Gość a gdzie on jest
skoro jest z kolega, a nie z zadna lafirynda to w czym ci to tak przeszkadza? jest piatek daj mu odetchnac i sie wybawic. zupelnie nie rozumiem - chcesz zeby potem mial cie za zone ktore wkolko zrzedzi? no chyba ze pije codziennie albo zdecydowanie za czesto to wtedy tez bym sie wkurzyla. a na twoim miejscu bym mu napisala smsa zeby bawil sie dobrze i uwazal na siebie, albo ze nie chce ci sie samej w domu siedziec i ze u twojej kolezanki jest wlasnie impreza to sie wbijasz i zaraz po ciebie koledzy przyjezdzaja :D

Gość olga1301
szczerze,na doroslego czlowieka to to troche nie odpowiedzialne i szczeniackie zachowanie.albo tak mi sie tylko wydaje.poprostu w moim domu z moim partnerem jak chcemy odreagowac tydzien pracy to idziemy gdzies razem,ogolem zle bym sie czula zosawiajac go w domu i isc sie bawic.definitywnie mi sie zachowanie twojego faceta nie podoba,zrob ty tak samo niech sam zobaczy,powiedz ze wrocisz o 3 a wroc duzo pozniej.moze wtedy doceni i zrozumie

Gość a gdzie on jest
no juz bez przesady. ja tez mam partnera, ale mam tez kolezanki z ktorymi czasami poprostu musze sie udac na ploteczki i nie wyobrazam sobie na typowo babskie spotkanie zabierac faceta. czasami trzeba tez odpoczac od siebie, bo mozna dostac zajebca tak wkolko w swoim towarzystwie. pozatym mam przyjaciolke i nie chce jej zaniedbywac i chce sie z nia spotykac

Gość a gdzie on jest
no niech ktos cos odpisze bo mi sie nudzi :P

Gość sabiiironka
ja juz mam tego dosyc, nie raz juz tak robil.. a ja dzisiaj po raz 1. poszlam sprawdzic co robi... zadzwonilam przed chwila znowu.. on ma mnie ewidentnie w dupie.. co ja mam zrobic ?:(

Gość a gdzie on jest
jak to co? olac! dzisiaj to i tak juz nic nie zdzialasz. jutro z nim POWAZNIE porozmawiaj

Gość sabiiironka
jutro z nim tak pogadam, ze on nie bedzie chcial mnie sluchac..powie ze ma dosyc..i bedzie ze przeze mnie sie klocilismy ...

Gość dodofifi
nie przesadzasz aby?? trzeba bylo isc z nim i sie bawic albo zrobic sobie wypad z kumpelami facet ma racje raz na tydz mu sie nalezy a ty wymuszasz na nim posluszenstwo

Gość sabiiironka
zadzwonilam znowu zeby wrocil do domu.. zaczal na mnie drzec morde i mowil ze mam go nie streszczac

Gość dodofifi
nie rozumiem po co do niego ciągle wydzwaniasz wiesz gdzie jest co robi nie zdradza cie dzwoniac do niego stajesz sie nachalna az bedzie mial faktycznie dosc tego wszystkiego

Gość a gdzie on jest
naprawde powinnas sie nad soba zastanowic. o co ci tak wlasciwie chodzi? ze cie nie slucha? po co chcesz na nim wymóc posluszenstwo? po co ci to? do czego potrzebne? i w czym ci to tak naprawde przeszkadza ze wyszedl i siedzi z kumplem? odpowiedz mi prosze na pytania.

Gość sabiiironka
dodofifi ok uwazasz ze to jest normalne co on robi? wrocil do domu i tak byl nie slowny.. i nagle znowu wychodzi.. co to ma byc? moze powinnam byc bardziej stsnowcza. tak czesto sie to zdarza ze mam ochote sie wyprowadzic i dac se z nim spokoj...

Gość dodofifi
wiesz wracajac do domu zamiast milej atmosfery po tygodzniu oracy zastal zrzedzaca kobiete wiec sama zrozum odpusc i zajmiij sie soba

Gość sabiiironka
o to mi chodzi ze on robi co chce. a ja mam to znosic. wychodzi z domu jak gdyby nigdy nic mimo ze juz wrocil i jest pozno.po co wychodzil po raz 2? i dlaczego mnie tak traktuje

Gość sabiiironka
zadzwonilam znowu..powiedzial ze nie wroci.. co on sobie mysli? :(((

Gość a gdzie on jest
powinnas byc bardziej stanowcza?? ty juz teraz przesadzasz? a wyszedl bo ma cie dosyc, albo chcial ci zrobic na zlosc, albo chcial pokazac ze nie da soba rzadzic a ty nie odpowiedzialas mi na pytania ktore sa bardzo wazne. i jeszcze taka mala dygresja, jest doroslym wolnym czlowiekiem wiec robi co chce, nie widze powodu dla ktorego mialby sie kogos sluchac? sluchal sie rodzicow jak byl maly.