Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca mamuska

bebilon, bebiko czy nan ???

Polecane posty

Gość pytajaca mamuska

Mam ogromny problem z wyborem mleka dla mojego synka. Do 5 mies karmilam piersia ale stracilam pokarm z czasem i ze wzgedu na atopowe zapalenie skory o dosc lagodnych objawach byl na bebilonie pepti. Od poniedzialku mam mu zaczac wprowadzac zwykle mleko (lekarka twierdzi ze maly najprawdopodobniej wyszedl juz z tej alergii i trzeba sprobowac i obserwowac). I z tad moje pytanie jakie mleko? Moj synek jest niejadkiem i chcialabym zeby mu mleko smakowalo i zeby je chetnie jadl. Tylko ktore wybrac?

Gość pytajaca mamuska
dodam tylko ze moj synek ma 6 miesiecy

Gość bez prób na pewno sie nie obej
dzie moze zacznij od najtańszego Bebiko?

Gość pytajaca mamuska
o bebiko slyszalam duzo negatywow ale tez ma cene dosc niska i z tego co wiem to duzo sie nie rozni od bebilonu... sama juz nie wiem A co na to inne mamuski?

Gość No jak zwykle to samo
BEBILON,tyle topikow jest na ten temat :/

Gość ja po odstawieniu od piersi
zaczęłam dawać Bebilon, bo nie chciałam dawać dziecku taniego mleka, ale któregoś razu porównałam skład i stwierdziłam, że jedno i drugie prawie nie różni się składem ale przede wszystkim chciałam spróbować zmienić mleko, bo synek ciągle bardzo ulewał i zmieniliśmy na Bebiko ulewanie ustało, ale też być może z racji tego, że synek miał już prawie roczek i tak zostaliśmy przy Bebiko do dziś:)

Gość mama klaudii
ja apisze jak zawsze u nas tylko bebilon sie sprawdził innymi mlekami pluje tzn. za bebilonem yez nie przepada ale wypije z kubeczka :)