Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXC

mam dośc lansu Isabel z BRWINOWA!!!

Polecane posty

Gość XXXXXXC

jejku znowu Oni, znowu lans , teraz w Vivie. chwalenie sie gdzie i za ile byli, co i od jakiego projektanta maja na sobie , żenada!! jak oni mi działają na nerwy!! zakompleksiona dziewczynka poderwała, pana z pozycja a Pan zamienił rodzinę na Młodą w ramach kryzysu wieku? bardzo bardzo współczuję byłej żonie i dzieciom brr!! wstyd panie premierze!

Gość maracje
wlasnie czasem nie czytasz, nie kupujesz tych [pisemek ale....gapia sie na ciebie z okladki w kazdym kiosku i nawet sklepie spozywczym!!!! ma racje kobitka, ich lans jest juz mega meczacy!!

Gość hahahahahahaha
ludzie! wy byscie moze tez polecieli na mieszkanie w Lodynie, podroze, ciuszki ...biedactwo musialaby cale zycie pracowac na taki status:( swoja droga ON jest chyba bardziej winny niz ona , przykladowo: mam rodzine, zone dzieci to nie biegam oczami po innych kobitkach !,nie szukam wrazen bo mam swoj swiat! owszem- moga mi sie podobac inne kobiety ale to czysto teoretyczna kwestia, moga nawet ze mna flirtowac ale to JA decyduje co z tym zrobie dalej!! wiec jak dla mnie, ona jest zagubionym dzieckiem o kiepskim kregoslupie moralnym a On hmmm...zostawil rodzine na jej uśmiech ..i tyle.