Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowiedzialność.nielubi.ciemn

PIERWSZY RAZ BEZ NICZEGO! CZY JA MOGĘ BYĆ W CIĄŻY?

Polecane posty

24. dzień mojego cyklu a my to zrobiliśmy bez zabezpieczenia, ale nie było wytrysku, czy są duże szanse na powiększenie rodziny?

szanse są ale jeśli nie było wytrysku to raczej małe i następnym razem myśl a nie wskakuj do łóżka bez zabezpieczenia (no chyba że będzie tylko seks oralny)

Boję się. Naprawdę się boję :( Leviatan- dziękuję

Gość tez tak mialam
i wyladowalam w brzuchem nie bylo wytrysku Ania ma dzis 3 latka :)

Gość jednego Polaka więcej
nie będzie źle - państwo da 1000zł na start ;)

Gość 67384jtf
to nic, ja tez (niestety) czesto tak robie, bo lubie bez niczego, i jakos zyje :) zobaczymy, co bedzie tym razem, miesiaczka ma byc za 2 tygodnie/...

Gość _Misiek_
Szanse na powiększenie rodziny są jedynie między 11-tym a 17-tym dniem cyklu, czyli od 3 dni przed środkiem cyklu do 3 dni po nim. Środek cyklu kobieta łatwo może określić mierząc temperaturę w pochwie zaraz po przebudzeniu. Dzień w którym nastąpi wyraźny skok temperatury to ten dzień.

Gość 21564511
no ale natura bywa przewrotna!!! no to czekam okresu...

Gość JackX
Wyluzuj dziecinko... Wiatropylna nie jesteś, plemniki mają małą przeżywalność, a do zapłodnienia trzeba ich dużo.. Dużo. Poza tym nawet jak cię ktoś będzie straszył płynem przed wytryskiem, tą małą kropelką, w której też są ponoć plemniki,Pamiętaj: jak by tak było to nasze mamy i babcie, miały by zalane formy po pierwszym razie! Natura tak to prowadzi, że trzeba dużej ilości spermy, i odpowiedniej twojej flory by mogła się w czymś ta sperma w tobie przemieszczać, a w tobie przecież tej spermy nie było. Poza tym zapamiętaj tą lekcję.... każdy dorosły człowiek przeżył strach niedoszłego rodzica... Pozdrawiam ;)

Gość zakochana-w-....
ja kochalam sie w 7 czy 8 bodajże dniu i mam nadzieje,ze nie jestem wiatropylna :) no po prostu lubie bez gumki, co mam na to poradzic...lubue naturalnie

Gość o czym myślałaś na lekcji
biologi........??????? ale wy macie pojęcie! nie trzeba wytrysku żeby zajść w ciążę bo z penisa w czasie stosunku wydostaje się nie wielka ilość "płynu" w której są plemniki. a żeby zajść w ciąże wystarczy jeden plemnik ten "najszybszy"