Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frfrrrrrrrrrrrr

z przykroscia zauwazyłam ze

Polecane posty

Gość frfrrrrrrrrrrrr

nie ma wspólnych tematów z moim facetem;/ jest mi z nim dobrze jak na razie chodzimy ze soba 4 miesiace ale praktycznie to mało rozmawiamy generalnie czas nam mija na lezeniu i tuleniu sie do siebie i opowiadaniu ewentualnie co tam robilismy dzisiaj a druga strona odpowiada tylko acha i tak to mniej wiecej wyglada ;/

a kochasz go? jak teraz nie macie wspólnych tematów do rozmowy to potem będzie jeszcze gorzej

Gość ffrfrfrfr
juz powoli zaczyna mnie ten zwiazek nudzic;/ przykre to bo chłopak nie jest taki zly ,dba o mnie itp wiec czego moge chciec wiecej??

Gość frfrfrfrfr
nie kocham go podoba mi sie, tesknie jak go nie widze ale chyba miłosc to nie jest

Hm, to dziwne. Ja jestem z moim chłopakiem półtora roku i wciąż nie możemy się nagadać. Sluchamy podobnej muzyki, lubimy podobne kino, mamy sporo wspolnych zainteresowań. Moim zdaniem bez tego trudno utrzymać związek. Bo ile można się do siebie tylko tulić? ;)

Gość 76348628462uuywegdygwu
ja na poczatku zwiazku tez tak mialam ale pozniej bylo co raz lepiej. teraz jestesmy po nad rok i wszystko sie zmienilo;)

jak go nie kochasz i nie masz o czym z nim rozmawiać to zadaj sobie pytanie czy jest sens dalej to ciągnąć

Gość frfrfrrfrfrrrrrrrr
wspolnych znajomych nie mamy generalnie mało wychodzimy gdziekolwiek (brak kasy) zwyczajnie nudze sie z nim;/ mam 23 lata