Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluniaZkatowic

Czy to możliwe? ruchy płodu

Polecane posty

Gość aluniaZkatowic

To 13 tydzień! czuje że coś mi sie rusza tak jakby ruchy dziecka.Jest to dla mnie dziwne, bo w pierwszej ciąy czułam dopiero w 21 tyg ciąży,od paru dni raz dziennie cos takiego odczuwam,z doświadczenia wiem jakie to uczucie,w końcu to moja druga ciąża.dlatego pytam Was czy to możliwe? oczywiscie nie sa silne ruchy ,delikatne ale odczuwalne.Czy wy tez tak mialyscie?

Gość ja też tak odczuwalam
i z tygodnia na tydzień były coraz to silniejsze,ale ty nawet nie pisz czegos takiego bo cie zaraz wyśmieją.

Gość nie mam pojęcia
nie wiem, ja w pierwszej ciąży czułam od 14 tc a w drugiej nie jestem, więc nie wiem podobno w drugiej czuje się dużo wcześniej, więc wszystko jest możliwe :)

Gość ja nie jestem w ciąży ale
też tak mam jak zjem coś paskudnego

Gość aluniaZkatowic
hehe to napewno nie gazy :) tak jak pisalam to druga ciąża,co innego jakbym byla w pierwszej, takze umiem rozpoznać ruchy bo juz przez to przechodziłam.Gazy też mniewam to normalne, ale to jest co innego.

Gość śpiew ptaków
W durgiej ciąży podobno o wiele wcześniej wyczuwa się ruchy, bo kobieta już wie, czego ma oczekiwać :)

Gość albingata
Też tak miałam w drugiej ciąży ale lekarz stwierdził, że to niemożliwe, że jeszcze za wcześnie. Wiele kobiet podobno ma takie odczucia bo nie byłam pierwsza, która zadała takie pytanie. Miałam wtedy akurat robione usg i dziecko było bardzo aktywne aż trudno było dokonać pomiarów ale mimo, iż widziałam to na monitorze to nic nie czułam. Więc wniosek był jeden.