Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafeteriuszka

Zostawil mnie chlopak?

Polecane posty

Gość cafeteriuszka

czy to mozliwe zeby chlopak mogl zostawic dziewczyne ot tak ,z godziny na godzine? mowil ze to przez nasza sprzeczke w niedziele ale ja wiem ze to nie powod bo przeciez przeprosilismy sie wzajemnie i pozniej pisalismy normalnie. nie znalismy sie dlugo ale jeszcze kilka tygodni temu mowil ze czuje sie ze mna taki szczesliwy, jakby odmlodnial o jakie 5 lat, ze nawet do swojej bylej z ktora byl3 lata nie czul tego co ze mna przez tak krotki okres. A teraz? strasznie boli mnie to ze nie chce ze mna nawet porozmawiac, nie odbiera tel...nie moge sie na niczym skupic, rycze non stop

Gość cafeteriuszka
prosze niech ktos cos napisze:(

Gość kaskadka
przestan dzwonic, pisac. narzucasz sie mu tylko. jak zateskni sam sie odezwie

Gość ditexs
moge zapchac dziure po nim

Gość nvirhbihbeiyot
Cafeteriuszko, poprzedniczka ma rację. Zaciśnij zęby i nie dzwoń ani nie pisz. To tylko zaszkodzi. Wiem, bo sama to przeżywałam i nie potrafiłam nie pisać i nie dwonić i nie szukać wyjaśnień. Tylko on odbierał. I to mnie zgubiło:o

Gość cafeteriuszka
no wlasnie o to chodzi ze mu sie nie narzucam. nic nie robie. od czwartku popoludniu nic mu nie napisalam.prosil mnie o czas do namyslu ale dowiedzialam sie ze jego byla chce do niego wrocic i powiedziala ze dopiero do niej dotarlo kogo stracila. on zawsze mowil ze ngdy juz by z nia nie chcial byc ale teraz to juz sama nie wiem:( przed chwila dotarlo do mnie ze jak sie do niego nie odezwe to tak jakbym oddala go jej bez walki wiec napisalam mu smsa ze bardzo mnie to boli ze on nie chce ze mna porozmawiac i czy moglibysmy sie dzis spotkac wszystko sobie wyjasnic? ciekawe co odpisze...i czy w ogole odpisze...?:(

Gość cafeteriuszka
najgorsze jest to ze mam wrazenie ze powtarza sie scenariusz jaki przezywalam z moim bylym:(co ja mam w sobie takiego ze na poczatkuu wszystko jest jak z bajki a po jakims czasie facet sie nudzi i wypisuje bzdury typu prosze o czas do namyslu lub jestes za wspaniala zebym ja mogl z toba byc:(normalnie zwatpilam w gatunek meski:(

Gość ditexs
ale glupa pisda z ciebie

Gość cafeteriuszka
odpisal mi: ja sam juz nie wiem czego chce mam taki metlik ze musze to przemyslec

Gość GEORGIA 2666
Mężczyzni to tchórze i cwane bestie. Nie potrafi powiedziec wprost ale chce zebys czekała. Sprawdzi sobie jak moze byc z była, czy sie zmieniła i zrozumiała a jak nie to wie ze bedziesz czekała. Polecam nie pisac nie sie z nia spotka, predzej czy pozniej i tak sie beda sprzeczali a wtedy wspomni jak to było swietnie z Toba i ile miałas klasy podczas rozstania. Najlepiej spotkaj sie z kims znajomym, niech widzi ze swietnie sioe bawisz bez niego. Niech Ci cholerni faceci zrozumieja ze my nie zyjemy tylko po to zeby na nich czekac. Dokładnie to samo przerabiałam, wrocił szybciej niz myslałam heh ale teraz jest inny problem, zycie...

Gość cafeteriuszka
kurcze czy nikt mi nie pomoze? nie ma tu zadnych wrazliwych serc???ja mam wrazenie ze mi sie to caly czas sni. ze zaraz sie obudze i bedzie jak dawniej. on pojawil sie tak nagle w moim zyciu, zmienil je o 180 stopni na lepsze a jak zaczelam czuc do niego cos wiecej, to zniknal tak szybko jak sie pojawil:((

Gość ditexs
dlatego faceci z tego korzystaja i jestescie nam potrzebne na 5 gora 10 min!

Gość GEORGIA 2666
cholera dokładnie jakbym czytała swoj wpis kilka tygodni temu. Mozesz byc pewna ze bedzie lepiej, czas serio leczy.

Gość kaskadka
no ale jak mamy ci pomoc? Odpisal Ci, ze sam nie wie czego chce i musi to przemyslec. Z doswiadczenia wiem, ze nie wrozy to dobrze, ale moze w twoim przypadku jest inaczej. Zajmij sie czyms, spotkaj z przyjaciolka, poczytaj, zrob sobie maseczke, kapiel, no nie wiem. Ale nie pisz wiecej

Gość cafeteriuszka
dziekuje georgia2666 nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sa jeszcze takie osoby jak Ty. bede musiala uniesc sie duma i po raz kolejny przelknac gorycz porazki. odpisalam mu tylko ze mam wrazenie ze on zywi do mnie jakas uraze ale nawet nie wiem jaka. i co ja mu takiego zrobilam ze nie chce mnie nawet widziec? nie odpisal. ja juz tez wiecej nie napisze:(tak przynajmniej bym chcaial ale nie moge sobie obiecac ze nie pekne-slaba jestem:(

Gość GEORGIA 2666
Napisz za dwa dni cos w stylu... Co u Ciebie, jak sie czujesz. Dodaj ze miał swietny pomysł z tą pseudo separacja poniewaz juz zapomniałas jak wygladaja babskie wypady na imprezke ;). Nie sadziłas ze mezczyzni az tak beda Cie adorowac etc. na koniec tesknie ale psychicznie jest juz lepiej, usmiecham sie i wiem ze potrafie zyc bez Ciebie. Działa rewelacyjnie:))) Polecam tez serio babski wypad, mi pomogło ale kac nastepnego dnia był mega ;P

Gość cafeteriuszka
tez cos wiem o tym ze czas leczy rany. tylko ze ja swoje rany po bylym wyleczylam wlasnie przy nim. bylo mi z nim naprawde dobrze. zawsze wyobrazalam sobie ze do szczescia jest mi potrzebny jakis superkoleś a tu trafil mi sie zwyczajny normalny facet i bylam z nim szczesliwa jak z nikim innym. moje kolezanki ktore nas b. dobrze znaja nie moga uwierzyc w to co sie stalo i mowia ze to moze byc jedynie ina tej jego ex, pewnie go naciska i on sam nie wie co ma zrobic a ona mogla wykorzystac nasza sprzeczke w niedziele. kusi mnie zeby mu napisac tylko zapytanie o te byla

Gość GEORGIA 2666
Kiedy kogos kochamy nie jest łatwo, ja sobie pobeczałam w poduszke, kilka razy jemu do słuchawki, napady płaczu w moim mieszkaniu zanim wyjechał. To były pierwsze 4 dni, pozniej postanowiłam sie ogarnac, wygadałam sie przed kumpelami. Spotkałysmy sie u mnie dnia nastepnego ( sobota) wypuiłysmy duzo wina, zaliczyłysmy rewelacyjna impreze do rana, dnia nastepnego obudził mnie telefonem z pytaniami jak sie bawiłam etc. Nio cieszy sie ze tak sie zrelaksowałam. Na to dodałam ze jeszcze niewiele kasy przewaliłam bo ciagle ktos podchodził zeby mnie zaprosic na drina piwo etc. W niedziele wieczorem juz był u mnie:)

Gość GEORGIA 2666
Odpusc sobie, jak sie poczuje opsaczony zacznie stosowac metode raka, podswiadomie sie wycofywac.

Gość cafeteriuszka
bedzie ciezko ale postaram sie wytrzymac i byc twarda, jak to sie mowi:"odejsc z klasa":(na weekend pojechalam do siostry zeby troche sie oderwac i nie ryczec ale za tydzien w sobote postaram sie jechac na impreze z kolezanka. tylko ze ja sie po raz kolejny zmuszam na sile, udaje ze sie dobrze bawie, stwarzam pozory ze dobrze mi bez niego a wcale tak nie jest...:(

prawda jest taka, że gdyby chciał z Tobą być, to nigdy by nie odszedł. Wahanie to zły znak. Znajdziesz tego Tobie pisanego ;)

Gość cafeteriuszka
Ech, ile razy juz to slyszalam ze w koncu trafie na tego jedynego...mam juz 23 lata i ciagle to samo:(