Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bańka z mydełkaaaaaaa

Czy to zdanie po angielsku brzmi dobrze?prosze o sprawdzenie !!

Polecane posty

Gość nie czepiajcie sie dziewczyny
przeciez przetlumaczyla, jak umiala, sa tu takie palanty co sie nie splamia niczym, tylko prosza o gotowce. Nie kazdy umie angielski, ja bym pewnie wiele lepiej nie przetlumaczyla, choc jestem po studiach (technicznych) - angielskiego sie uczylam b. malo.

Gość picolocoro
hahaha kochana tez mnie to rozsmieszylo do lez.Ale bardzo dobrze,ze nie wyskakujesz z prosba o gotowca tylko cos myslisz sama:)

Gość nie czepiajcie sie dziewczyny
smiejecie sie,ze robi bledy w angielskim , ktorego ma prawo nie znac, wiec sie uczy, tymczasem na kafe jest tyle dziewczyn , ktore robia koszmarne błedy w polskim i smiertelnie obrazaja sie na zwrócnie uwagi. To tak na marginesie. Bańko, walcz i nie wstydz sie pytac ( byle nie o gotowce)! Practice makes perfect.

Gość picolocoro
angileskiego nie da sie przetlumaczyc doslownie.I dlatego tak biedna Ty napisalas:* nie martw sie im wiecej bedziesz cwiczyc tym szybciej zrozumiesz.Praktycznie wyrazy w tym zdaniu mialas poprawne ale nie ulozone w odpowiedniej kolejnosci,bo w angileskim sa co do tego zupelnie inne zasady:) ogladanie filmow jest jak najbardziej ok.Jak jak sie uczylam angileskiego to ogladalam film z polskimi napisami,a pozniej wlaczalam napisy po angilesku i jakos mi sie w podswiadomosci "nakladalo" tlumaczenie;)

Gość picolocoro
nie no wyrazy tez nie wszystkie byly ok.Ale nie przejmuj sie.takie sa poczatki korzystania ze slownika:)