Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaxs

zmarszczki w wieku 16 lat ..pomocy

Polecane posty

Gość kasiaxs

mam zmarszczki na czole takie kreski to jest okropne moje kolezanki takiego czegos nie maja co robic ??

Gość to zalezy od twoich rysow
twarzy i mimiki-jednym sie robia takie zmarszczki wczesniej innym pozniej, nie ma sie czym przejmowac, do 25 roku zycia nie powinny sie poglebiac:) tez takie mialam, mnostwo moich kolezanek mialo takie linie na czole-pamietaj ze sobie przypatrujesz sie z mniejszej odleglosci i dokladniej niz swoim kolezankom;) po prostu nawilzaj skore ale nie stosuj zadnych mocnych kosmetykow w tym wieku bo tylko sobie zaszkodzisz

Gość gfds
ja mam 15 lat i też mam ''takie kreski''

Gość kasiaxs
aha a nie wiece moze co jest najlepsze na pryszcze bo juz tyle tych fluidów próbowalam i w oóle i dalej mam nie mam takiego straszneo tadzika ale troche mam

Zmarszczkami się nie przejmuj, koleżanki za rok też będą miały:) A co do trądziku to najlepiej używaj jakiegoś peelingu - fluid tylko przykrywa pryszcze, a nie leczy i nie zapobiega. Do tego jakiś wysuszający żel do mycia twarzy i powinno być znacznie lepiej. Pamiętaj koniecznie o regularnym oczyszczaniu twarzy, to podstawa:)

Gość KrystynaJureczko
Zmarszczki mimiczne to normalna kolej rzeczy, sama miałam i to nawet wcześniej niż Ty (i mam do teraz-tylko spłycone dzięki kremowowi nanobase) Na trądzik-sudocream, ale on wysusza strasznie więc oprócz tego możesz zastosować keranorm, który mocno nawilża

Gość gość
A jaki masz kształt twarzy ?