Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikjuhgfd

co kupić córce?

Polecane posty

Gość ikjuhgfd

co kupić mojej 15 letniej córce na Boże Narodzenie, nie mam żadnego pomysłu a święta już za pasem ..

Gość biip
kup jej jakis komsetyk i daj poprostu kase niech sobie sama cos kupi.. mamy nigdy nie trafiaja z prezentami :P

Ja nigdy nie chcialabym dostać kasy :O My w rodzinie zawsze robimy tak, że kupujemy sobie dużo drobiazgow- niesamowicie to wygląda, pod choinką jest zawsze mnóstwo podarunków :)

Gość 16latka M.
Ja bym chciała dostać od mamy telefon dotykowy taki za 300 złoty albo pieniądze,ciuch.. Nie chce dostawać jakiś głupot tyypu gry na kompa czy coś bo to mi sie nie przyda... a kase wydam :classic_cool:

Gość a ja bym nie chciała dostać
kosmetyku. To tak jakbym dostała chleb lub mleko :O Nie wiemy jakie twoja córka ma zainteresowania dlatego nie można za bardzo ci doradzić.

Gość ggrrrrrrr
zapas podpiczników na caly rok 2010 :-D

Gość jhsu
Kolczyki, perfumy, malowidla miszmasz czyli jakis tusz, pomadka, kredka , cienie itp, kupon na solarium lub wizyte u frzyjera, pierścionek

Gość babcia krysia
ja kupilabym jakas ciekawa ksiazke ( chyba ze juz jedna ma...)

Gość słodka idiotka anty Barbie
A jeśli twoja córka nie jest lalką barbie z różowymi pazurami a la Jola Rutowicz,może ucieszy się np. jak zapiszesz ją na naukę gry na jakimś instrumencie lub na zajęcia teatralne ... Możesz ją przecierz trochę podpytać co jej sie przyda...

Gość empress83
Link nie działa.....więc cieżko doradzić.

Gość MarzenaPPP
No faktycznie z linkiem jest coś nie tak, ale Markowi chodziło chyba o tę torbę www.mobilefashion.pl/torba-na-laptopa/ 17-torba-mini-retro-biaa-do-102-4029276046051.html Mam rację?? Jesli ja miałabym wybierać miedzy pokrowcem na iPada a ta torbą na laptopa to wybrałabym zdecydowanie torbę. A ta jest naprawdę fajna, taka młodzieżowa i modna. Myślę, że córka będzie zadowolona :)

Gość Lusilla5
Sama mam torbę marki sushi, są super. Modne i wygodne ;) Teraz można je też kupić na stronie Euro RTV AGD, ale w sklepach ich chyba jeszcze nie ma

Gość Tollllla
podstawowe pytanie ile mozesz kasy wyadc?

Gość gość
A może jakieś jej duże zdjęcie wywołać, oprawić w ramę..? Mam 14 lat, taki prezent na pewno by mnie ucieszył ;)

Gość gość
Jakaś fajna, ciekawa biżuteria na pewno zawsze będzie mile widziana:) Ja swojej siostrze kupiłam ostatnio piękny naszyjnik w Galerii Artystycznej KuferArt i była zachwycona:) Wszyscy też pytają skąd ma takie cudo:)

Gość gość
czego wydłubujecie stare tematy, czytać nie umiecie czy co kurna

Gość gość
Reklamę robi jakiś idiota, "KuferArt" łahahahaha:D w d**e se wsadź ten kufer.

Gość gość
:)nie trzeba sie tym w ogole przejmowac bo i tak to wiocha 888 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
To podpowiem - moze jakiś interaktywny globus? Wejdź sobie na avans.pl i tam masz kategorie zabawek edukacyjnych, bardzo fajne są, rozwijające, ceny też nie są wysokie

Gość annakow1980
Może obudowa z nadrukiem? U mnie się przyjeło jako prezent. Kupowałam na fe.pl

Gość gość
Ja na Boże Narodzenie wolę kupować vouchery, bo nie muszę szaleć w gorączce zakupów. Kilka minut i voucher na lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly już jest :) Bez kolejek, bez szału ;)