Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejrgfks

Kiedy przestać pić alkohol?

Polecane posty

Gość ejrgfks

Kiedy powinno się przestać pić? Jak rozpoznać ten momenty, kiedy należy powiedzieć dość? ejrgfks;

Gość Tomek z bagien
GDY sie ściemnia

Gość kiedy nie mozna samemu lezec b
ez trzymanki

Moim zdaniem nigdy się nie powinno zaczynać. Miałem ojca alkoholika...obyś Ty nigdy nie zgotował przez alkohol piekła własnym dzieciom. Jeżeli chcesz to skończyć zrób to teraz.

powiem Ci kiedy bo sama przestalam pic a wlasciwie ostro chlac. zaczelo sie 2 lata temu.problemy wziely gore wiec coz ja moglam robic? oczywiscie pic sobie.moj normalny dzien wygladal tak: zero sniadania ale za to 3 piwka tak o 7.00 albo od 8.00,pozniej obiad jakies scierwo bo sie chwialam juz na nozkach i 3 piwka.kolacja 6 piw. oto znaki ktore sprowadzily mnie na ziemie 3 miesiace temu: -anemia,siniaki na nogach,suucha skora,wlosy matowe ktore wypadaly jak szalone -oblalam egzamny przez co poprawiam semestr -nie wychodzilam z psem bo mialam wrazenie ze padam z sil i balam sie ze po drodze zemdleje -moje jedyne wyjscie to byla żabka pod domem.koszyczek i piwka cos na zab i dla psa szybko do miesnego i z powrotem -zaniedbywalam dom,chlopaka i siebie!!!!!!!!!! -wszedzie panowal syf i chaos -klocilam sie z wszystkimi do okola -strasznie sie z rana trzeslam.od stop do głow. -pocilam sie jak swinia gdy schodzily piwka. -wyladowalam u psychologa.dostalam wizytowke na AA.nie poszlam.sama walczylam i walcze.ale w weekendy pije z 2 piwka dziekuje za uwage.pozdrawiam

Gość gość
kiedy to zaczyna sie podobać, powoli zanika chęć zmiany trybu życia i samemu sie nie wie czy sie chce z tym skończyć czy nie