Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ally-20

Salon sukien ślubnych w woj. łódzkim

Polecane posty

Hej dziewczyny znacie jakieś fajne salony sukien ślubnych w woj. łódzkim?? Piszcie, mile widziane strony internetowe.

Gość magiczny karp
salon na piotrkowskiej przy czerwonej ma fajne suknie

Gość taka_jedna_jedyna
wiesz internet nie gryzie, wystarczy wpisać w przeglądarkę i wyskakuje ci co najmniej 10 - na Sienkiewicza, na Piłsudskiego, na Jaracza i Zachodniej w Łodzi - tam masz istne zagłębie ślubne do tego Ti-Amo w Polrosie.... wszystkie sklepy mają swoje strony internetowe... pomyśli i poszukaj sama to naprawdę nie boli

Do takiej jednej wiem że internet nie gryzie, ale chodziło mi o jakieś sprawdzone salony gdzie np. szyją sukienki na miarę i klientki są zadowolone. A tego na ich stronach internetowych się raczej nie dowiem - nie sądzisz?

Gość taka_jedna_jedyna
to po kiego grzyba prosisz o ich strony internetowe??? jakbyś była rozgarnięta to wiedziałabyś, że w sieci można je znaleźć na łódzkim portalu ślubnym wraz z licznymi opiniami na ten temat

POLSKA woj. Łódzkie 97-400 Bełchatów ul. Mielczarskiego 31 tel. +48 44 632 85 00 tel. kom. +48 607 676 477 e-mail adorabj@wp.pl biuro@adora.net.pl www.adora.net.pl

Gość ejjjjmyszka83
jestes z bełka? ja taak jc:D na jakim osiedlu mieszkasz?;.

jak chcesz fotki sukienek ktore osobiscie szyła mi , mojej bratowej i szwagierce to napisz na maila myszawidzew@o2.pl

Gość aaahaa
a ja myslalam ze z bełchatowa ktos jest :D

Myszka te suknie co sa w tym linku , ktory wkleilas sa po prostu paskudne... Sorry, ale nigdy w zyciu nie zalozylabym zadnej... :o

ona szyje na salony ale i takie które chcesz jedziesz z modelem który ci sie podoba ( fotka ) i ona szyje :)

fakt w linku ma suknie stare i to bardzo stare :D ona ma mnsótwo klientek ze bywa że odmaiw a bo sie nie wyrabia ja , bratwoa , szwagierka szyłysmy suknie z fotek

Ja jestem spod Bełchatowa. A co do sukienek to myślisz myszka, że jest w stanie uszyć każdą sukienkę? Bo ja mam taką jedną ale dosyć skomplikowana.

napewno uszyje fajna babka i bardzo pomocna , doradzi na stówe :) i szyje nawet najdziwniejsze