Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja 23

Pomóźcie

Polecane posty

Gość jaka ja 23

byłam zakochana w facecie poznanym przez internet wszystko było OK (nie piszę, że był ideałem bo to tego to mu daleko) raz mnie zaskoczył z różą i karteczką kocham Cię a tydzień po tym powiedział mi, że nie potrafi się we mnie zakochać... no i w tym momencie był dla mnie szok bo to był jedyny facet przy którym czułam się swobodnie i kręcił mnie. Miesiąc po naszym rozstaniu (rozstaliśmy się w kwietniu) miał urodziny więc wysłałam mu życzenia urodzinowe aby znalazł kogoś w kim będzie umiał się zakochać odpisał dopiero na następny dzień natomiast na moje nie doczekałam się żadnych życzeń z jego strony :( później się umówiliśmy w czerwcu pojechaliśmy w swoje miejsca i pogadaliśmy gdy już emocje opadną (też "niby" był w jakiejś zakochany i miał jechać z nią na Majorkę ale niestety to się rozwaliło), następnie w lipcu dał mi komentarz na nk a w sierpniu sam do mnie zadzwonił pytając się co u mnie słychać i jeszcze kilka razy odzywał się na gg ale to była rozmowa typu co tam u Ciebie. A w październiku wysłał mi sms'a typu cześć latka nam lecą i ciekawy jestem co u Ciebie słychać może spotkamy się w przyszlym tygodniu a ja odpisałam ze Ok i nic więcej. Spotkaliśmy się podjechał nową furą (super wypas) i zaprosił mnie do siebie a tam też chwalił się swoim nowym t jakieś 64 cale itd. ale też pokazywał mi miska ktorego ode mnie dostał i mówil ze jeszcze mną pachnie i prawił kilka komplementów (typu , że jestem orginalna i wyjątkowa) ale wspomniał ze wrocił do swojej eks niby z która był 2 lata ltemu jednak jak mówił to nadal o niej ze to eks a nie obecna i pytanie o co mu chodzi jak uważacie????

Gość jaka ja 23
nikt nie pomoże ???

Gość qazwsxcde
O nic serio o nic, facet ma Cie na każde zawołanie, a Ty się dajesz manipulować.

Facet jest wyraźnie niedowartościowany. Chce się przeglądać w Twoich zachwyconych oczach. Olać, jak najszybciej.

Gość jaka ja 23
no właśnie tak zrobiłam jego kasa na mnie żadnego wrażenia nie zrobiła dzięki za radę :D pozdrawiam

Gość time
uwazam ze to czas pokaze o co mu chodzi

Gość ona 25 3miasto
up

Gość jaka ja 23
hmmm i nadal się do mnie odzywa ??

Gość nie do końca jasne
no niestety ale faktycznie wygląda jakby chciał Cię przelecieć raz na jakiś czas... no ale w końcu nie siedzimy u niego w głowie