Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po cesarce

ILE TRWAŁ WASZ POŁÓG PO CESARCE???

Polecane posty

Gość Po cesarce

jw. jestem 2 tygodnie po cc i już nie mam praktycznie żadnego krwawienia tylko lekkie plamienia mało widoczne. Z reszta mało krwawiłam przez te dwa tygodnie wyglądało na mała miesiaczke. jak to było u was też miałyście tak jak ja czy miałyście nocne krwawienia???

ja miałam podobnie jak Ty, z tym, że te lekkie plamienia trwały przez osiem tygodni

Gość 4 tygodnie po cesarce
mielismy pierwszy po porodzie seks :) wiec u mnie krwawienie tez dlugo nie trwalo. Pozniej tylko ciagnie i boli miejsce po szwie i to dlugo, pomimo tego ze sie oszczedzam.

Gość Po cesarce
ja jestem już 2 tydzien zobaczymy jak dalej bedzie... a ciagnie was lewy bok szwu???

Gość Po cesarce
mnie ciagnie tylko lewy bok ale to czasami jak zle usiade, tak jest wszystko dobrze zero bólu.

Gość Po cesarce
mnie ciagnie własnie tylko lewy sam jego koniec.

Gość mama klaudii
u mnie plamienie to okolo 4-4 tyg. natomiast rana bolała do tygodnia i nic mnie nie ciagło :)

Gość mama klaudii
3-4 tyg. mialo byc

Gość mamo klaudiiiiii
i zamiast ciągło miało być ciągnęło ;);):P

Gość po obu porodach
połóg trwa 6 tyg. (niektóre źródła podają 6-8 tyg). połóg nie jest równoznacznym terminem z krwawieniem poporodowym.

Gość sprzeczna sprzecznosc
polog po cesarce trwa 6 tygodni. po moim zabiegu tez krwawilam malo, nawet mialam przerwy, wlasciwie wiekszosc plamilam niz krwawilam. ale jednak te 6 tygodni trzeba dac organizmowi, ranom w srodku i na zewnatrz na regeneracje i jak najwiecej trzeba lezec i odpoczywac.

Gość 6 tygodni trwa połóg
krwawiłam a potem plamiłam niecałe 5 tyg.

Witam!!! Ja jestem już po cesarce prawie 9mc.Krwawienie miałam 6tyg. A 2 mc po cesarce już okres dostałam.

Gość karina_dzikadziewczyna
Mój połóg po cesarskim cięciu trwał aż sześć tygodni. Miałam obrzmiałe i obolałe piersi i obficie krwawiłam (organizm pozbywał się odchodów połogowych). Nie był to najlepszy czas w moim życiu. Jeśli chcesz poczytać więcej na ten temat tu https://eapteka.pl/blog-porady/polog-po-cesarce-inny-niz-po-porodzie-naturalnym-co-powinnas-wiedziec/ możesz znaleźć przydatne informacje które mi pomogły.

Gość gość
Polog trwa 6 tyg ogolnie. Ja krwawilam 2 tyg, a po 4 tyg od cc mialam pierwszy okres.