Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech jestt mi smutnoooo

Pojechal sam na impreze a ja .........

Polecane posty

Gość ooooo llooosie
Autorko przetrzymaj go jakis czas :) bo jak mu odrazu wybaczysz to za jakis czas znowu bedzie robil to samo... a takto nabierze do Ciebie szacunku :)

Gość amajaaa
Jak kochasz to daj drugą szanse, ale jak ktoś już wcześniej napisał nie od razu. Nie tak chop siup. Niech wie ze to nie żarty i zaznacz ze to bedzie ostatnia szansa... kolejnej nie będzie. Masz tą przewagę że to Ty możesz wystawic mu walizki i napewno zrobisz to znów, jak bedziesz musiala. Powiedz mu to, ale narazi wez go na przetrzymanie. Ty sie denerwowalas, teraz jego kolej. Na zdrowie mu to wyjdzie:) Nie ulegaj za szybko:)

Nigdy nie pomyslalam ze bede taka twarda,Ze tak latwo nie ulegne.Nie tym razem. Jesli chodzi o weekendy - tez nie moge go tak trzymac w klatce,Ze wiadomo jak to facet chce sie spotkac z kolegami i wypic piwo.I tak normalnie popoludniu czy nawet wieczorem. Przyjechal znajomy z zagranicy- powiedzial mi a ja baw sie dobrze.Przyszedl na czas wtedy i nawet niebyl taki pijany. Ale taka sytuacja jak wczoraj zdrarzyla sie juz 3 raz.Ze mnie olal.Po 2 razie powiedzialam ze keszcze raz tak robi to pakuje sie i koniec.

Gość amajaaa
a pytanie jest czy chcesz z nim być? no to teraz wie ze nie ma zartów ale powinien to odczuć, zwlaszcza ze sytuacja sie powtarza i miał ostrzezenie, jak teraz wyluzujesz to sie niczego nie nauczy, ale jak kochasz to powinnas zawalczyc i postarac sie go "wychowac". Nikt nie mówi o trzymaniu w klatce i zero wyjsc. Ty powinnas miec swoje wyjscia on swoje, ale nie tak za on baluje a Ty w domu sie martwisz.

zalezy mi na nim bardzo , kocham go.Potrzymam go w niepewnosci pare dni i obaczymy.Czy bedzie o nas walczyl czy moze sobie odpusci.

Gość no i jak tam sytuacja na
froncie???

Gość upuppppupuu