Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdecydowana ale niepewna...

przyszłe mamusie, które nie miały żadnych wymiotów w ciąży...

Polecane posty

hej, jestem w 15 tc. jak dotąd nie miałam praktycznie żadnych wymiotów ()dokładnie jeden wieczór, wiec to praktycznie nic. która z Was tak miała? Na poczatku ciazy sie bałam o to jak bede sie poruszać w świecie, w autobusach, sklepie itd, gdy bede wymiotowac, na szczescie nic takiego sie nie zdarzyło. Jak tam u Was, chyba mamy ogromne szczęście, byc w ciazy bez meczarni,?? Pozdrawiam :-)

myslę, że powinnaś cię cieszyć a nie martwić. Ja przez całą ciążę nie miałam żadnych problemów. W drugim miesiącu tylko przez 2-3 poranki było mi niedobrze, ale do wymiotów nie doszło. Do ostatniego dnia też pracowałam bez żadnych zwolnień, bo nie miałam takiej potrzeby. Tak, że i w ten sposób można przejść przez ciążę. Witaj w klubie dobrze czujących się w ciąży.

mozesz miec same mdłosci ale niekoniecznie musisz zwymiotywac ja wogule nie zwymiotywałam)

Na rozne dolegliwosci ciazowe nie ma reguly. Jedne maja mdlosci i wymioty, inne nie i jest to zupelnie normalne. Ja np mialam mdlosci ale wymiotow zero

Witam. Ja również nie cierpiałam z powodu wymiotów. Jedyne co mi dolegało na początku ciąży to mdłości, ale tragedii nie było :)

hej, ja jestem w 7 mięsiącu i jak do tej pory to nie miałam takich nie miłych dolegliwości, na początku sie martwiłam jak to zniose, ale nie było po co:) pozdrawiam:)

Gość ja całą ciążę
przeszłam bez wymiotów, a nawet bez mdłości:) ten okres to najwspanialszy czas w moim życiu, czułam się świetnie!! a poród - bardzo lekki - 3 godzinki i po sprawie:) choć momentami bolało, nie powiem;)

Gość grratuluje
GRATULUJE WAM DZIEWCZYNY ja wymiotowalam doslownie wszystkim przez ponad 3 miesiace. Czas wyrwany z zycia:(

ja też nie wymiotuję a już prawie 11 tydzień :) ale fakt, czasem bywało mi niedobrze albo odrzucało od jedzenia... od 2 dni przesypiam za to w końcu całe noce!!! hurrraaa!!! ;)

Gość aagchaa
hej! a ja urodziłam 7 m-cy temu i w ciazy nie miałam ani mdłosci,ani wymiotów,za to od 3 m-ca zgaga do samego konca brrrrrr