Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Partner87

Potrzebuje Kobiecej Porady

Polecane posty

Gość Partner87

Czesc:) pisze do Was w takiej sprawie jestem z moja Kobieta juz dlugo i na rozne sposoby bawimy sie ze soba w lozku wiadomo raz delikatnie raz ostro , ale ja zawsze jestem strona dominujaca i w zwiazku i w lozku oczywiscie licze sie z jej zdaniem ale moja Kobieta od jakiegos czasu ma fantazje wziela jej sie w sumie kiedys jak widziala teledysk 50 centa- candy shop ale teraz szczegolnie nabrala apetytu i chcialaby zeby ja byl jej niewolnikie pejcz, lizanie stop obcasow tylka i ogolne rzadzenie mam nadzieje ze Was niezniesmaczylem i powiem Wam szczerze ze opieram sie bo zadnej przyjemnosci mi to nie sprawi ale moglbym sie przelamac ale boje sie ze to jakos przelozy sie na nas zwiazek ze straci moze do mnie poped albo bedzie widziala mnie jako ciote po takim stosunku? prosze o szczere odpowiedzi...

Gość ech te fantazje męskie....
jw

Gość Partner87
okej moze , ale to juz moglas sobie wtedy darowac taki komentarz

Gość nie urazajac Cie
ale mam takie sam zdanie jak musztarda :) Pytales. Masz odpowiedz :)

skoro to jej fantazja to dlaczego mialaby stracic do Ciebie poped?jesli ona zaspakaja Twoje fantazje to zrob dla niej to samo...moze jej tez sie nie spodoba?

Gość oddaj się jej
a później złóż relacje :classic_cool:

Gość Partner87
ale czemu ciota?

Gość Partner87
okej wszedlem na to forum bo myslalem ze dostane porade ale widze ze Kobiety wola krytykowac lub obrazac kogos innego zamiast chciec pomoc niby empatia to Wasza cecha watpie , cos co dla Was nie jest problemem moze byc dla mnie dlatego pytam

Gość Tusia666
Hej! Wydaje mi sie ze musisz sie zastanowic przede wszystkim czy sam tego chcesz. Jesli taka jest fantazja Twojej kobiety to napewno nie stracisz niczego w Jej oczach jesli sie zdecydujesz. NIe musi sie to w jakikolwiek sposob przelozyc na inne dziedziny Waszego zycia. Dziwi mnie tylko ze uwazasz sie za ta dominujaca strone Waszego zwiazku... Skoro jestes tego taki pewien to na pewno nie powinienes sie obawiac straty swojej pozycji. Dlaczego wydaje Ci sie ze Ciebie na pewno nie bedzie to krecic? Moze jednak? I wazna sprawa: jesli masz watpiliwosci, jesli na prawde nie chcesz tego robic to nie rob. Fajnie jest spelniac wzajemnie swoje fantazje ale nie wbrew sobie. Moze nie idzcie od razu na calosc? Moze wprowadzcie jeden, mniej kontrowersyjny element i sprawdzcie jak bedzie, na ile bedziesz Ci sie podobalo. Pozdrawiam

Gość Partner87
Ta porad mi sie podoba super dziekuje Tusia666, a co do dominacji no ja jestem duzym silnym lekko burakowatym chlopakiem rozgadanym z wszystkim radze sobie w miare dobrze bo wierze ze sami ksztaltujemy swoja rzeczywistosc pewnym siebie do tego momentu bo ta fantazja troche mnie zbila z nog a ona jest delikatna spokojna cnotliwa w sensie takim ze nie daje za czesto roznym osoba i wydaje mi sie wierna to sila rzeczy musze byc osoba dominujaca

Gość Partner87
Tak naprawdę moje obawy biorą się z powodu, że Leon ma większego kutonga ode mnie :(

Gość Partner87
Masz racje podszywaczu w koncu Leon to Zawodowiec;)

Gość Partner87
Leon zawodowo popuszcza kakaowego oka :classic_cool: