Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet16

praca w provident

Polecane posty

Gość sweet16

co sie dzieje z tymi forami???

Gość macho man
no widzisz, sam zarzad firmy czyta posty na tych stronach i pisza pisemka do lasciciela portalu o likwidowanie tych forum, wiec sie samam zastanow nad tym czy chcesz tam pracowac bo atmosfera jest naprawde dziwna, moze potraktuj to jako prace tymczasowa, ktora pomoze ci nabrac doswidczenia i pewnosci siebie bo bedziesz miala przez pierwsze dwa miesiace same szkolenia, praktycznie nic sama nie bedziesz robila i to jest ok, ale pozniej nie bedzie juz tak wesolo, pozdro i powodzenia

Gość migotka18
provident to kutasy a prezio to stary dziwkarz

Gość macho man
oooooooooo, cos w tym jest :)

Gość do zarzdu
nie pozamykacie wszystkich post bo i tak ludzie wam odchodza

Gość sweet16
nie wiem jak u was ale w mojej sekcji dzieje sie prawdziwy armagedon..miesiac bez kierownika,przedstawiciele odstrzeliwani sa jak kaczki,wyniki leca w dol na leb na szyję,ta zima dala nam niezle popalic

Gość netgirl00
No witajcie. U mnie też się dzieje masakra. Mamy nowego kierownika którego więcej nie ma jak jest, a zbiórki? Szkoda gadać. Też słyszałam, że zwalniają, ale mi to nie grozi bo i tak jak na moją wiochę to zbieram i sprzedaję dużo. Ogólnie mam dość tych ludzi i kierownictwa. Wiecznie im mało i źle a sami dupy nie ruszą.

Gość sweet16
klienci doprowadzaja mnie do szału...;/;/ marze zeby rzucic tę robotę i zacząć normalna etetowa pracę i w ogole normalne życ, bez ciaglego stresu ze nie wyrobie sie w celu..

Gość frfr
a słyszeliscie o słynnych romansach miedzy pracownikami w providencie

Gość tomek7337
Witam! Nie wiem czym się przejmujecie! Celami? Ten, kto je ustala niech je realizuje! Pozwalają klientom po 10 zł płacić, a nam wytyczają cele zbiórkowe na 5500zł! Cel na sprzedaż to też science-fiction! Jak znależć tylu frajerów, którzy chcieliby spłacać 2 razy tyle ile wzięli? Ja sprzedaję wszystkim, gdyż ocena zdolności kredytowej skończyła się na szkoleniu! I pierdolę to serdecznie czy będa spłacać, czy nie. Niech się tym kierownik martwi! ROM w Opolu jest coraz głupszy, a każde jego zarządzenie jest bardziej kretyńskie od poprzedniego. Ale praca mi się podoba! Na rozliczeniu udaję przejętego wynikami sekcji, a wychodząc z biura zabieram z sobą plik reklam żeby kierownik widział że się staram, a potem wyrzucam je do śmietnika, bo co bardziej zaangażowani i tak wyplakatują mój rejon! Mam 120 klientów więc 300zł i tak zarobię. W czasie, gdy inni szaleją, bo muszą zapracować na to, aby kierownik premię za wyniki dostał (ok 1000zł) ja na piwie siedzę i się śmieję! Pracuję tak już dwa lata i mam opinię jednego z najlepszych przedstawicieli bo mam i sprzedaż i zbiórkę! Więc przestańcie narzekać, tylko lekko do tej pracy podchodżcie i nie dawajcie wywierać na sobie presji! Kierownicy niech sami zapierdalają na swoje premie, bo wam tylko "dziękuję" powiedzą, a po 10 latach pracy dostaniecie dyplom i saszetkę w podzięce, bo firma jest za biedna by choć 500zł sprezentować. tak przynajmniej było u mnie w sekcji - uśmiałem się setnie! Pozdrawiam wszystkich przedstawicieli i życzę jak najmniej stresów i NIE BÓJCIE SIĘ TYCH DUPKÓW, CO TĄ FIRMĄ RZĄDZĄ, bo jakby nie my, to by z głodu zdechli, gdyż do normalnej pracy się nie nadają.

Gość sebastiannooo
Zgadzam się w 100% z Tomkiem. Starją sie zrobić nam wode z mózgu. Nie dajmy się manipulować DMom, AMom, ROMom i innym cieniasom z tej firmy.

Gość ten kto pracuje w
providencie to kurvva na żydowskiej smyczy

Gość ligaro
powinnismy skrzyknąć się i odejść dużą liczbą, np.z kuj-pom, i szczęka by im opadła, heh

Gość ciekawa24242424
ale to jeszcze nic a jak sie.kierownicy do przystawiaja do kobiet ktore tam pracuja jestem z wrzesni i u nas w oddziale az chuczy o dwoch takich jeden to kierownik a drugi facet od kontroli dali by sobie.spokoj bo najepsze jest to ze jak to zglosic bo ja myslalam ze bucie zonatym do czegos.zoobowiazuje a tu odwiedzaja przedstawicielki i siedza calymi dniami ciekawe.czy ktos. tym sie interesuje

Gość gość
Połowa z was nie umie po polsku pisać, co za baranów tam przyjmują.

Gość były doradca
Podpisujesz weksel na kilkanaście tysi jakby ci przyszło do głowy podbierać pieniądze...