Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksienżnicka

mój oryginalny ślub-pomysły

Polecane posty

Gość ksienżnicka

moje pomysły to : narzeczony czeka na mnie w kościele -a ja wjeżdzam w wózku z Tecso,pchanym przez mojego tate -przysięge śpiewamy na melodie "jest już ciemno" -po wyjściu z koscioła rzucamy golabkami (takim z farszem owiniete liśćmi kapusty) -goście obrzucają nas diamentami NA SALI: -cały czas wyświetlane sa nasze fotki, -na stołach leżą porozrzucane serduszka -jest swieże jedzenie

Gość kojarzysz mi sie z moja
byla kolezanka ze studiow - BYLA bo wyleciala..rozowy mozg wielkosci orzecha wloskiego.. na swojego psa mowila ksiezniczka i calowala go po oslinionym pysku...bleh..

Gość oryginalen ale moze
przysiega na melodie "Lepszy model"? I zamiast rzucania diamentami perly ? wg cytatu "perly przed wieprze.."

no zwłaszcza to swieże jedzenie jest szalenie oryginalne :D a serduszka to masz na mysli takie organiczne, nie wiem - np wyrwane małym kotkom?...

Gość potem panstwo mlodzi
dmuchaja w baloniki po czym je wypuszczaja a policjant wypuscza ich z aresztu Tort ma 78 pieter i 2 windy Goscie obrzucaja mlodych ryzem z jablkami i smietaną ( to taka wersja wzbogacona, na bardziej wypasiony slub)

Gość alfabetagama
o matko,tylko powiedz ze zartujesz. zenua z wozkiem,golabkami,przysiega,serduszkami.kiczowate zarty.wychodzisz za maz,czy robisz sobie jaja?

Gość ejbisi
Ludzie czy wy jestescie tacy głupi czy udajecie? Przeciez autorka sobie żartuje...............

Gość glistha69
:D:D dobre! Ja marzyłam o weselu takim jak w filmie "czarny kot biały kot" Emira Kusturicy:D

super pomysł z gołąbkami ;d ale ja mam lepszy-piznąć w państa młodych garnkiem z kaszą. nie?szkoda :(

Gość Halinka Niemłynkowa
Jakimi gołąbkami? To miały byc draże z biedronki:D Kokosowe:D:D