Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kumika22

Problem z Toaletą

Polecane posty

Gość Kumika22

Mam przykry problem z toaletą. Zaczeło się ponad miesiąc temu ale wtedy wypróżniałam się jeszcze co kilka dni. Ale mniej-więcej od2-3 tyg. w ogule nie chce mi się do kibelka . Próbowałam owoce , dużo wody , lactuloze (nawet w bardzo dużych ilościach) , xenne po 2 tabletki , ale to wszystko na nic. Chciałam sobie pomóc lewatywą albo czopkiem,ale nie moge,bo kiedy na to patrze to mi sie chce ż***********gać . Znacie może jakieś szybkie sposoby , żeby mnie w jeden dzień ,a najlepiej w kilka godzin opróżniło? Liczę na szybkie rady !

Gość mmammamija
tylko lewatywa - powaznie! i do lekarza koniecznie bo wyladujesz w szpitalu z rakiem jelit albo innym gownem...

zazdroszczę :D mnie goni codziennie np. w szkole i to jest dopiero udręka , chętnie bym się zamieniła

Gość trisomia 21 chromosomu
Lewatywa z oleju silnikowego, jak nie pomoze to wąz od kompresora samochodowego w przelyk i ustawic maksymalne cisnienie.

Gość Kumika22
Heheh... mmammamija dzięki za rade ! Przestraszyłam się , od razu lewatywa i z głowy ;)

Gość Kmdatwm
Zjedz tak z pol kilo kiszo kapusty ale za jednym podejsciem to moj wyprobowany sposob czysci mnie po tym na maksa :)

Gość LadyMorgana*33***
nie wiem czy tak od razu zadziala ale na dłuższą mete to powinnas jeść otręby pszenne np z jogurtem czy same, są bez dodatków lub z suszonymi owocami do nabycia, fajnie smakuję ,duzo rzeczy z ziarnami typu ciemne pieczywo z ziarnami itp.,codzennie powinnas wypić szklankę przegotowanej wody.Najlepiej idz jutro do apteki i powiedz jaka jest sytuacja ,mozę ci coś doradzą silniejszego niż xenna czy herbatki na przeczyszczenie, a potem zastosuj to co pisałam powyzej i mam nadzieje ze poskutkuje