Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pablo78

Jak reagujecie na komplementy od faceta?

Polecane posty

Gość pablo78

Od wakacji spotykam sie regularnie w weekendy z pewną dziewczyną. Interesuje mnie, jak WY reagujecie na komlementy. Nie prawię ich za często, by jej nie speszyć. Ale na te, które wypowiem czy napiszę, ona odpowiada ciszą , no czasami lekkim uśmiechem. A gdy jej powiem, jak wspaniale czuję się w jej towarzystwie, zmienia temat. dziewczyny, z którymi się spotykałem, potrafiły same powiedzięc wtedy, że im np. miło z tego powodu, że one też są zadowolone z mojego towarzystwa. Tu cisza. A Wy jak się zachowujecie w takich sytuacjach? o czym świadczy jej zachowanie? tym bardziej chcę wiedzieć żę chciałbym zrobić kolejny krok - kiedyś niespodzianie ją przytulić, a w końcu przy którymś spotkaniu przyznać , że mi na niej zalezy i to bardzo.

Gość Ewellinka
może to świadczyć o tym, że albo jest źle wychowana, albo nie wierzy w Twoje słowa (z różnych powodów)

Gość luzak gepard chester
Ja zawsze odpowiadam "wieeem" :D

Gość Mała_123
Ja tam przytakuje...A i tak swoje pomyśle xD

Gość Mała_123
Ja tam przytakuje...A i tak swoje pomyśle xD

Gość nie skromna_20
ja zawsze na komplement odpowiadam slowem wiem:)

Gość moze miec kompleksy
i niską samoocenę

Gość pablo78
niewiem może przez tą niesmiałość pujde sobie zwalić konia

Gość jak wyzej po prostu
w polsce wiele ludzi nie jest nauczonych przyjmowac komplementów, tak ich wychowano i mysla, że na nie nie zaslugują "bo przeciez trzeba byc skromnym i zaprzeczac jak ktos mowi o nas dobrze".:O

Gość kless
Nie kazdy potrafi przyjmowac komplementy i nie oznacza to wcale, ze ktos ma niska samoocene. Kobiety ktore byly wychowywane jako te naj, ktorymi ciagle ktos sie zachwycal sa przyzywyczajone do takich slow i pewnie reaguja na nie jak na cos oczywistego, inne czuja sie zaklopotane i nie wiedza co odpowiedziec.

Gość pablo78
Ale chyba nie chodzi o to, że nie odpowida jej, że to ja mówię takie rzeczy pod jej adresem. Skoro się ze mną spotyka

Gość pablo78
Czy nie zauważyłeś,że nikt tu nie zwraca na Ciebie uwagi? Jak masz problem z waleniem, to przenieś się na inną stronę, bo jesteś monotematyczny. Więcej się nie odzywam.

Gość pablo78
ale jedno jest pewne sam na siebie zwracam uwage

Gość pablo78
to ja prawdziwy pablo78, ale powiem wam że ta dziewczyna z kturą sie spotykam niezła jest nawet, jej mama pracuje w Agencji wiecie jakiej, i ona mi muwiła że też by sie chciała tam przyjąć

zależy czy komplement jest trafiony czy też nie...np ja na komplement typu -jesteś boska- uśmiecham się pod wąsem...przepraszam pod nosem :P ale już kiedy słyszę -fajnie się czuję przy tobie - odpowiadam: dziękuję, to miłe i posyłam w stronę wielbiciela jeden z moich wypracowanych uśmiechów ;)

Gość pappi
niewiem jaki o typ dziewczyny. ja z reguly uwazam komplementy za sposob faceta zeby mi zamydlic oczy.. nie wierze w nie, chociaz mam swiadomosc ze jestem ladna itd. ciekawe tez jakiego rodzaju mowisz jej komplementy.. bo zeby u mnie cos spowodowalo ruminiec facet musi sie naprawde postarac. zdarzaja mi sie odpowiedzi jak u kolezanek wyzej: wiem, albo smiech

Gość Ewellinka
ale chodzi ci o Agencje Towarzyską czyli Dom Publiczny??? bo jeśli tak to fajnie, to wy musicie byc naprawde nienormalni

Gość Ewellinka
ooooo! Widzę, że mam klona :D :D :D 😠 [tupie noga]

Gość pappi
ale z reguły też walne facetowi z liścia jak mnie niekture komplementy wkurwiają

Gość pablo78
Ewellinka a ty co o tym myslisz? o tym że moja dziewczyna chce iść do domu publicznego?

Gość Ewellinka
mój chłopak też czasem wali konia, i nie robie z tego wielkie chalo

Gość hfgjdcfrsdhbjnhmjknhnmjbfvdgf

Gość Ewellinka
ja nie mam chłopaka klonie i nie robię błędów ortograficznych:O

Gość eksy
ja też nie potrafiłam przyjmować komplementów...jak słyszałam jakiś albo strasznie sie peszyłam albo tylko uśmiechałam ledwo wykrztuszając z siebie dziękuję...czemu? bo byłam nieufna i nie wierzyłam w komplementy...ale to miłe usłyszeć komplement...czemu Twoja wybranka tak się zachowuje? może nie przywykła do komplementów ale nie wierze że się jej nie podobają więc..jeśli mogę coś doradzić, to mów jej dalej miłe rzeczy, to zacznie traktować je normalnie i nauczy się na nie reagować. I pewnie niepotrzebnie się obawiasz, zdobywaj ją nie poddawaj się :)

Gość kaaaaaaasiaaaaaa
albo nie jest toba zainteresowana ale nie wie jak ci powiedziec zeby nie urazic

To po co by zaczęła się znów ze mną spotykać po roku przerwy? skoro byłaby niezainteresowana

Gość nikt nie napisał
że nie jest zainteresowana tylko że nie umie pozytywnie zareagować na komplement. najlepeij nie zastanawiaj się nad tym tylko zamiast ich prawić okazuj w inny sposób, że się tobie podoba