Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pablo78

Jak reagujecie na komplementy od faceta?

Polecane posty

Gość Niedługo już
Może jest po prostu wstydliwa ? Z samooceną to nie ma nic wspólnego.

Gość Niedługo już
Szczera dziewczyna, jesteś ograniczona, skoro stać cię na wypisanie tylko tylu powodów. to nie same komplementy wprawiają w zakłopotanie, jeśli słyszy się je od osoby, która nic od nas nie chce, wtedy jest łatwiej je przyjąć.

Gość pablo 78
"Najlepiej nie zastanawiaj się nad tym tylko zamiast ich prawić okazuj w inny sposób, że się tobie podoba" - piszesz. Tzn. jak??? Przez to, że się z nią spotykam, że interesuję się co u niej, że dzwonię lub smsuję, że daję jej kwiaty. Bo tak robię.

W ogóle jest mało rozmowna. Odpowiada na moje smsy itp. Teraz np. nie mogliśy się spotkać przez ponad 2 tyg. Napisałem jej np. w śrdoę, pytając co u niej, że mam nadzieję że się wkrótce zobaczymy. I że jutro zadzwonię, jesli mogę. Odpisała coś, ale temat telefonu przemilczała. Denerwuje mnie to. A z drugiej strony, gdy się spotkamy, jest ok.

Gość dernweruja pewne komplementy
zalezy jaki jest ten komplement, w jakiej sytuacji powiedziany, czy adekwatny do sytuacji, czy jest wyrwany z kontekstu.. i w ogole...; jak mi facet mowil: "jestes sliczna" to mnie to wkurza, bo ja zdaje sobie sprawe ze nie jestem... i ze to bylo tylko tak zeby mi oczy zamydlic... wiem, ze moze byl zakochany . .. ale.. mogl poprostu powiedziec cos w stylu: podobasz mi sie... lubie Cie.. jestes taka ladna dla mnie... " a nie jakies rzeczy z kosmowu, ktore nie tycza sie mnie... Komplement musi byc stosowny do sytuacji.