Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynampanikować

nie wiem skąd ten ból! pomocy!

Polecane posty

Gość zaczynampanikować

od zeszłego roku w okresie zimy mam często problemy z zatokami. obecnie jestem trochę przeziębiona i mam zapchane zatoki. od ok 20 co jakiś czas łapie mnie bardzo silny ból głowy, jest nie do zniesienia, płaczę a to jeszcze gorzej działa;( ! tak jakby mi ktoś wiercił w czaszce.. najgorsze jest to, że przy zatokach podobno bóle głowy dotyczą płatu ciemieniowego a mnie boli potylica! zupełnie z tyłu, na dole. nie wiem co mam z tym zrobić, nie będę przecież o tej porze dzwoniła do lekarza:( już tracę siły... mam ibuprom zatoki, myślicie że mi pomoże? ;(

Gość sluchaj jedz na pogotowie
lekarze sa po to zeby pomoc, rowniez w naglych przypadkach. nikt z nas nie wie czy to cos powaznego czy nie

a nie uderzyłaś się w nic tyłem głowy ? na ból okolicy potylicznej z całą pewnością ibuprom zatoki nie pomoże, znaczy się pomoże o tyle że jest to lek typowo przeciwbólowy więc może zadziałać objawowo zmiejszając uczucie bólu natomiast na pewno nie likwiduje przyczyny. Jeśli ten ból nie przejdzie do rana, szczególnie po ogólnodostępnych środkach przeciwbólowych, radzę skonsultować się z lekarzem. panika niestety nie jest tu wskazana, gdyż może dość do zaostrzenia objawów czego podłożem będą czynniki psychogenne.

Gość trisomia 21 chromosomu
Jak boli potylica to jest nadcisnienie, poczekaj jeszcze troszke, dostaniesz wylewu albo udaru i bedzie jednej idiotki mniej.