Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podwojna mamusia

Drugi porod!

Polecane posty

Gość podwojna mamusia

Witam! Mam termin drugiego porodu za 2 tygodnie i jestem tak przerazona ta mysla ze poprostu szok.Panicznie sie boje bo wiem co mnie czeka tym bardziej ze corke rodzilam zzaledwie rok temu...Z dnia na dzien boje sie coraz bardziej i mam wrazenie ze predzej umre niz urodze. Prosze podtrzymajcie mnie troche na duchu,napiszcie jak to bylo z wami.Czy drugi porod rzeczywiscie jest latwieszy? Dodam ze core rodzilam 3 godziny wiec nie powinnam chyba narzekac bo wiem ze wiele kobiet meczy sie po kilkanascie godzin..

Ja dopiero w maju i już sie panicznie boję, pierwszy poród trwał 12 godzin :( ale mama nadzieje ze będzie dobrze. Z tego co wiem to napewno jest łatwiejszy,przede wszystkim psychicznie :) A najbardziej się boje jak zostawie na 3 dni synusia :( tęsknota....

Gość podwojna mamusia
ladaco dzieki:) natka-ja jak zaszlam w ciaze po raz drugi (napoczatku nie bylam zachwycona)to nie myslalam o porodzie tylko martwilam sie jak to bedzie z dwojka takich maluszkow naraz ale teraz jak zostalo mi tak niewiele do konca to jestem poprostu przerazona.BOJE SIE jak jaksna cholera..nigdy w zyciu nie balam sie tak jak teraz,na serio przestalam dobrze sypiac bo wciaz wracaja wspomnienia i leze,gapie sie w sufit i przezywam to jeszcze raz zamiast spac i zbierac sily na kolejny dzien..