Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale dupek

kuba wojewódzki nie lubi ludzi

Polecane posty

Gość ale dupek

odbiegających trochę od przyjętych standardow urody .po dzisiejszym jak zjechał tego grubego chłopaka i kiedyś tą niewidomą dziewczynę ,w mam talent ,uważam go za dupka nad dupkami

Gość akurat tu sie nie zgadzam
ten mateusz wlasnie poprzednio odbiegal od standartow, teraz sie kubie nie podobal, bo wydal mu się za bardzo ugrzeczniony i sztampowy

Gość ale trzaba przyznac ze ma
niezwykly refleks i poczucie humoru ( dosc ciezkawe czasem). Ja sie zreszta w istotnych rzeczach z nim zgadzam, tyko glupio by mi bylo to glosno i w nos komus powiedziec. Ale lubie go ogladac, jest bufonem, ale inteligentnym

Gość ale dupek
ale miał ocenić talent (a mateusz go ma ) a nie wygląd i ubiór ,tymczasem właśnie wyglądem i ubiorem się kierował w ocenach

Gość fdsfsdf
wlasnie..... jak ktos wyzej zauwazyl gosc jest zajeboscie inteligentnty

Gość kiedy wlasnie mateusz spiewal
tym razem dosc sztampowo , poza tym liczy sie osobowosc, calosc. Jury niestety ma prawo do subiektywizmu, to nie komputer. Mnie sie on na pewno bardziej podobal niz te grzybki

Gość chamstwo to mamy na codzien
pod budka z piwem a nie kazdy menel jakos robi karierę ( to odp. do lukasza). Jest chamem, ale blyskotliwym.

Gość też uważam go za dupka
i cieniasa ,zacznijcie oglądać go uważniej a zobaczycie jaki robi się mały ,jak trafi na inteligentniejszego nie bojącego się jego czasem prostackich żartów rozmówce

Gość tv bez kuby i szymona bylaby
nudna

Gość vcxzvc
wojewodzki to upudrowany staruch z przeszczepionymi wlosami

Gość idż precz preczu
mateusz faktycznie śpiewał sztampowo może i kaczorex jest ciekawszy ale argumenty wojewódzkiego dotyczące wyglądu albo że ktoś wzbudza litość bo jest niewidomy nie mają nic wspólnego z talentem a te osoby Mateusz i Ewa talent mają a wojewódzki chamstwem zakrywa swoje braki ale wielu ludziom niestety to się podoba

Gość ja go uwielbiam ale to co
dzis powiedzias, moze i ine bylo, ale nie w tym rzecz.. chodzi o to, ze to bylo GLUPIE, nie przemyslal tego, co chce powiedziec. ten koles dobrze to skwitowal i wojewodzki zdal sobie sprawe, ze jego komentarz nic nowego nie wniosl. tak jest- kazdy kto wchodzi do tv, jest ubierany, malowany, co nie znaczy, ze jest sie wtedy kims innym...srodek pozostaje ten sam.

Gość on ciagle przegina
na sile chce byc kontrowersyjny, cham to malo powiedziane, zwyczajna medialna prostytutka, wszystko robi dla kasy:o:o

Gość on jest glupkowaty
jak nie ma riposty i chamowaty jak myśli że trafił na słabszego i zależnego od niego .ogólnie to dupek

Gość no z mateuszem moze mu sie
udalo, kurcze nie kazdy zawsze strzela w 10, ale na ogol sie zgadzam z jego opiniami

Nie wiem o co chodzi dokładnie bo nie oglądam telewizji za często, ale o Kubie mogę troche powiedzieć. On z siebie chce na siłę robić fajnego luzackiego a przy tym ciętego dziennikarza. Czasem mu to wychodzi a czasem nie jest zabawny i inteligentny choc bardziej przekrzykujący. Miałam przyjemnośc poznać go osobiście i nie stwierdzę ze jest zupełnie inny niż w telewizji bo nie jest. On ma potrzebę brylowania w towarzystwie co łatwo wychwycić w jego programie gdzie nawet gościom przerywał:O Niby facet sympatyczny, lubię go i jego wypowiedzi a jednak zbytnia chęć zwrócenia na siebie uwagi razi mnie.

Gość kiedyś zaprosili go
morozowski i sekielski tematy jakieś polityczne już nie pamiętam o co chodziło i cały czas jego argumentem przeciw pisowi i kaczyńskim bylo to ,że oni są brzydcy. dla mnie może i brzydal ,kaleka albo liliput rządzić albo śpiewać byle robił to dobrze ,wojewódzki zepchnął by ludzi kalekich ,grubych ,itd poza nawias.to jest męda medialna

Gość ale i tak jest jednym
z najllepszych prezenterow w tv, no bo kto, wymiencie lepszych.

Gość xvcvzx
trudno cos o nim powiedziec, bo on tylko udaje w telewizji, chce zaistniec

Gość
jest chamski , błyskotliwy i śmieszny takich ludzi sie lubi bo coś sie dzieje, tylko szkoda że czesto kosztem innych :(

Gość lepszych od niego
się nie dopuszcza do koryta tv to klika ,sami widzicie ile jest utalentowanych ludzi, a w tv od lat te same gęby i wmawia się że tylko oni są najpiękniejsi ,najinteligentniejsi, i inne naj a to zwykła chołota

Gość xvxvbx
ogol spoleczenstwa nie jest zbyt inteligentny i do nich przede wszystkim trafia Wojewodzki a zreszta on juz nie jest tak na tapecie jak kiedys

Gość akurat przy korycie w tv
wyjatkowo czesto jest zmiana obsady. Jest blyskotliwy i inteligentny, mowi co ,mysli, a to czasem potrzebne ( bo mysli na ogol dobrze, choc brutalnie) A hołota sie pisze przez H, inteligenty czlowiek wie, że to pochodzi pod hołysz ( golec, czyli wymienne g) - tak by ci pewnie Kuba powiedział.

Gość trzeba jeszcze unicestwić
wszystkich którzy piszą z błędami, a najbardziej tych co piszą chołota a nie hołota

Gość ludzie o niskiej inteligencji
i bardzo rozwiniętych kompleksach oraz braku dystansu do siebie i innych nie lubią ludzi typu Wojewódzki. A dlaczego? Bo się boją faktycznej, czy też urojonej konfrontacji intelektualnej!!!

Gość
Ciekawe czy za 20 lat będzie taki sami.:) Nie wyobrażam sobie go takiego dziadka, który zachowuje się jak pajac.

Gość freendzeleska
[ BEEEEK] OH ULZYLO