Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

moj facet powiedzial ze chce bym byla dziwka w lozku

Polecane posty

no zalamalam sie

Gość .Żmij84O
ja tez tego CHCE MIMO ZE CIE NIE ZNAAM))))))))))))))))))))

Gość wstretny karaluch
może kupcie wspomagacze w seksszopie ?

wkurzylam sie, jestesmy razem 4 lata,on ma bardzo wybujale fantazje,ja uwielbiam z nim sex, ale czasem nie godze sie na pewne fantazje

no i wsumie masz racje...nie moze byc tak ze robisz cos bo on tego chce a ty nie masz z tego zadnej przyjemnosci:O

zapytaj go czy zgadza sie zebys mu nasrala do buzi:Obo masz taka fantazje napewno by tego niekwestionowal

no wlasnie! widocznie nie odpowiada mu sex ze mna skoro tak powiedzial, teraz wcale nie mam ochoty na sex z nim

mnie tez,on kupuje rozne zabawki , kremy kajdanki itd, na poczatku mi to odpowiadalo ale teraz,,czesto nie mam na to ochoty

Gość o maaaaatkooooooo
jemu chodzilo o to, ze chcialby zebys byla ostra w lozku. sama ostatnio postanowilam ,ze w zyciu bede przyjaciolka, dziewczyna ,a w lozku postaram sie byc dziwka. :P glupio brzmi,ale wiadomo o co chodzi. toi nic upokarzajacego.kazdy facet o tym marzy. czas na zmiany i przejecie inicjatywy,zero zachamowan tylko ostry ,namietny sex.

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
no bez przesady, niejednikrotnie kochamy sie cala noc, a on mowi ze bylo ostro , to czego jeszcze chce

Gość o maaaaatkooooooo
yyyy...no nie wiem czego akurat on chce,bo nim nie jestem. ja sobie wyobrazam to tak: po prostu zlapiesz go nagle od tak i rozkrecisz, posmyrasz,zaciagniesz do lozka i przejmujesz inicjatywe.lodzik ,ostra, szalejaca nad nim,namietna, sapiaca i jeczaca.sprobuj ,a po fakcie spytaj sie czy o to mu chodzilo. :P

no wiesz ja jestem ostra w lozku i jedziemy zakazdym razem po bandzie:Pale moj maz nigdy nie powiedzial mi czegos podobnego:O

a powiedzial to tak"badz moja dziwka w lozku"klepiac mnie w tylek!i odrazu chcial sexu

Gość o maaaaatkooooooo
bo widocznie jestes dziwka w lozku wiec po co ma prosic jak juz ma. zeby bylo jasne- moj kochany mezczyzna nigdy mi tez czegos takiego nie powiedzial, ale wiem , ze funkcjonuje takie okreslenie.

no bez przesady dziwka nie jestem

Gość o maaaaatkooooooo
mysle ze chcial cie rozkrecic,ale na bank tym stwierdzeniem rozkrecil sibie. ciesz sie, ze chcce ciebie w takiej roli tylko widziec i ci to otwarcie mowi,a nie idzie na dziwki. to na serio nic upokarzajacego, takie powszechnie znane stwierdzenie.

nie wiem co mam myslec, zrazil mnie tym tesktem bardzo

Gość o maaaaatkooooooo
to byl komplement akurat. ciesz sie ze dajesz mu to czego chce. dziewczyny nie czepiajcie sie szczególow.to nic obrazliwego.

oczywiscie to wszystko zalezy jak jest w danym zwiazku,niekiedy jest tak wzwiazkach ze mowia np:kochanie pokochajmy sie. a niekiedy jest tak:kochanie zerznij mnie pozadnie:P ja tak mojemu powiedzialam:kochanie zerznij mnie tak pozadnie jak ostatnio:Pzadkomowie pokochamy sie ,przewaznie mowie pobzykamy. tyle ze nie musze sie obawiac ze moj maz bedzie mnie mial za dziwke:)

no mowie ci wez go jeszcze w czasie sexu drap :Pbadz taka jaka nigdy nie jestes a zobaczysz bedzie w szoku:P

wiem ze go krece, wystarczy ze go pocaluje a on juz odplywa , czuje,nie czepaim sie ale to mnie wkurzylo.

wiesz, my jestesmy z soba dosc dlugo , wiem z emnie kocha.Lubie jak we mnie wchodzi i pyta czy ma sie poruszac tak bym jeczala(to taki nasz sekret)wtedy podnieca sie moimi jekami , wiele 'akcji 'juz bylo wiec nie wiem skad ten tekst

ja to akurat jestem bez sexu bo mojego nie ma i nie bedzie go jeszczedlugo ale jak wruci to go tak zerzne pozadnie az wiory poleca:P:P:P

Gość o maaaaatkooooooo
samanta dobrze kombinuje,ale z ta dziwka nie rozumiecie. jak by moj mezczyzna mi tak powiedzial to bym sie rozkrecila na maxa a jak by przy tym jeszcze klepnal mnie w pupe to sex bylby taki ze wiory by lecialy. ale on raczej powie ze chcialby sie ze mna kochac, bo ma taki charakter i bal by sie tez czy zle bym tego nie odebrala. jesli czujecie milosc partnera i jestescie pewne go i nic was przy nim nie krepuje,macie dobre poczucie wlasnej wartosci,czujecie sie szanowane,a nawet wielbione ,bezpieczne i bardzo kochane to nie powinno was to oburzac tylko rozkrecac.trzeba sie wyluzowac dziewczynki,oni na pewno za dziwki was nie maja tylko za super kochanki jak tak mowia. to komplement :)