Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

moj facet powiedzial ze chce bym byla dziwka w lozku

Polecane posty

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
uzywacie zabawek do sexu?kajdanek itd?

Gość o maaaaatkooooooo
my nie, ale pewnie trzeba bedzie cos kiedys pomyslec o tym....trzeba urozmaicac sex,a ty uzywasz? polecasz cos?

no to ja juz nie wiem dziewczyny co myslec,zobacze czy nastepnym razem sie odwazy , wtedy z nim pogadam tym razem sie obrazilam i sie nie odzywalam

Gość o maaaaatkooooooo
a dziekuje bardzo :) no to sie rozumiemy jednak ;)

Gość o maaaaatkooooooo
to sie nie obrazaj tylko tak go wez jak napisalam wyzej i po fakcie spytaj sie czy mu sie podobalo. uzna ze ma cudowna dziewczyne :)

ja nie uzywam bo mojego niema wkolko:(a zamiast kajdanek wiaze go tak poprostu ostatnio odczowam straszny brak sexu a to pewnie dlatego ze zaduzo muslei wspominam nasz noce bo o tak zadko jest w domu,zazdroszcze wam dziewzyny:(ja musze czekac na moj szalony sex i wcale sie niedziwie ze on taki szalony skoro mam go tylko raz na miesiac:(

polecam kajdanki n apewano , fajnie jest na krzesle wiazac z tylu raczki, no i oczywiscie szpilki i podwiazki i rozne szmatki,smietane to oczywiste do zliizywania ,a i jeszcze durexa - rewelacja (zapomnilam jak to sie nazywa) taka wkladka wibrujaca mozna miec jednoczesnie orgazm tez lechtaczkowy .

Gość o maaaaatkooooooo
oj to biedna jestes.... :( wspolczuje. taka praca pewnie? my po wileu latach bycia razem planujemy teraz slub, bo juz mamy dosyc tego mieszkania oddzielnie,a poza tym tez chcialabym go miec nocami przy sobie ,a po sexie wtulic sie w niego i zasnac do rana,wiec wszystko wychodzi na to, ze bedzie jeszcze wiecej i lepiej mam nadzieje ;)

ja nie bardzo moge halasowac w domu ze wzgledu na dzieci,ale niekiedy jest to nie do opanowania a wtedy moj sie jeszcze bardziej nakreca:P

pracuje,wyjezdza za granice do pracy,juz nie ma go 6 tyg,mial wrucic za tydz a tu sie okazuje ze firma im kazala zostac az do 18 grudnia:Oja jestem totalnie zalamana,mam okazje jechac do niego on jest w belgi ale z malym dzieckiem 17 godz w busie to ja se tego nie wyobrazam:(

ojjjj , to faktycznie, ale pociesze cie, taki wyczekany sex jest suuuuuuuper:)

Gość o maaaaatkooooooo
aaa.... moj jkis czas temu przywiozl mi kajdanki z rozowym futerkiem jak przy okazji robl zakupy ;) rzucilam je gdzies i zapomnialam, dobrze ze mi przypomnialas ;) mojego na maxa kreca gorsety i ponczochy!!! rozplywa sie normalnie.kiedys zrobilam mu taki numer: ogladal sobie tv w lozku,ja weszlam w szlafroku kapielowym jakby nigdy nic i ukradkiem wlaczylam piosenke joe cocker ta z filmu striptiz i zrucilam z siebie ten szlafrok a pod spodem mialam gorset bordowo czarny stringi i bordowo czarne ponczochy i zaczelam tanczyc dla niego.szczeka mu opadla i gapil sie jak zahipnotyzowany,pierwszy raz widzialam taka jego mine a interes sam sie podnosil.polecam dziewczynki,sciagnijcie sobie moj pomysl,zwlaszcza samanta po powrocie meza ;)

kiedy planujecie slub? jak dlugo jestescie razem?

Gość o maaaaatkooooooo
7 lat jestesmy razem.w przyszlym roku chcemy, bo dluzej juz sobie nie wyobrazamy czekac ;)

my tez mamy z rozowym futerkiem:)a pomysl z tancem dobry:) a wiesz co ja zrobilam, lezal na lozku ogl tv,a on uwielbia spodniczki mini dzins,zalozylam taka miniowe ponczoszki bez majteczek ,i szpile,zaczelam go powolutku rozbierac guziczek po guziczku, taks ei podjaral ze ojjjjj, fajnie jeczal uwielbiam to!

to dlugi dziewczyny staz macie:) my sie zareczamy na wiosne

tylko nie wiem jakie bedzie z nas malzenstwo , ciagle sie klocimy i godzimy klocimy i godzimy i tak w kolko

Gość o maaaaatkooooooo
hehe ;) fajnie jest cos wykombinowac z zaskoczenia, niezle miny maja i jacy nakreceni ;) wtedy to fajnie wygladalo, bo on myslal, ze ide pod prysznic,a ja taka wystrojona.ale najlepsze jest to ze w zyciu nikomu bym sie w tym nie pokazala,a jemu mnie to jarał. Bede musiala sie postarac o jakis komplecik na noc poslubna w podobnym guscie ;) tylko raczej bialy badz ecru

wiecie nie kiedy wchodze tak na chat dlazabicia czasu,rozmawiam z wielomaludzmi ale jedno mnie strasznie dziwi tzn moze nie konkretnie to ale ze tak owaza wiekszosc mezczyzn...np skoro jestem mezatka a mojgo meza nie ma to ja koniecznie musze sobie znalezc kochanka,dla nie ktorych jest to bardzo dziwne ze wciaz go nie maa ja wciaz chcem tylko jego(przepraszam za bledy ale musze pisac lewa reka)

Gość o maaaaatkooooooo
nie przejmuj sie.w zwiazkach tak bywa.u nas tez nie zawsze bylo kolorowo.wlasnie zakonczyl sie nasz bardzo bardzo powazny kryzys ,ktory trwal 1,5 roku! nawet zaczely padac hasla o rostaniu,ale minal a teraz jestesmy tak, jakbysmy sie od poczatku w sobie zakochali.jak te 8 lat temu! nawet nie sadzilam ze cos takiego jest mozliwe.ciagle o nim mysle,sms w nocy z wyznaniami ,no szok! a kto by pomyslal... dlatego dojrzelismy do tej decyzji-wiemy ze nie mozemy bez siebie zyc i chcemy sie pobrac ,chcemy zmiany.byc moze teraz zaczyna sie drugi etap naszego zwiazku.

no koniecznie na noc poslubna cos wystrzalowego wymysl! a probowaliscie w wannie w blasku swiec , zajebiscie!

ja mam to ze mam ttrojke dzieci,namlodszy ma1,5 roku i budzi sie w nocy a nawet kilka razy w nocy i gdy zaczynamy siezabawiac to maly placzea ja musze isc go nakarmic,albo gdy dochodzimy to tez itez musimy przerwac,albo raztak bylo ze przez caly dzien planowalismy super sex podprysznicem gdy zaczelismy to maly sie obudzil :Otak wiec ja nie zawszemam kolorowo

Gość o maaaaatkooooooo
nie musisz sobie znajdowac i niech glupot nie gadaja. dla mnie to cudowne ze ludzie sa sporo po slubie i siebie nadal pragna, ja tez tak chce kiedys, marze o tym. byc moze dlatego ze czesto sie nie widzicie, tak was do siebie ciagnie fizycznie.ja z chlopakiem jestesmy od 7 lat non stop razem,tylko na noce sie rozstajemy,takie mamy drogi zyciowe wspolne,tak nam wyszlo, najpierw od poczatku liceum juz jako para w spolnej lawce, a potem do konca studiow na tym samym kierunku, roku i w tej samej grupie cwiczeniowej, czyli jakby nie bylo tez razem w lawce ;) wlasnie konczymy studia. kochanek to najgorsza rzecz pod sloncem, pod wzgledem emocjonalnym,jesli chodzi o zwiazek.psuje sie wszystko.