Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

moj facet powiedzial ze chce bym byla dziwka w lozku

Polecane posty

samanta to naturalne, faceci jedno maja w glowie, skoro slysza ze nei ma meza jest daleko to jak to brzydko napisze(nie obraz sie prosze) sugeruja swoje uslugi- tacy sa..! ooo MATKO no ja wiem , ale my bardzo czesto sie klocimy, to raczej ja sie obrazam i mam fochy , a on po kilku probach przepraszania mnie nie wytrzymuje i tez ma dosc , pozniej jakos sie godzimy i jest dobrze- do nastepnego razu.to wspaniale ze po takim dlugim kryzysie odnaleziscie sie bardzo sie kochacie wiec ten kryzys byl zapewne tylko "okresem do przemyslenia "pewnych spraw

diewczyny ja uciekam juz spac, zajrzyjcie tu jeszcze pogadamy:) dziekuje za mila rozmowe:)

Gość o maaaaatkooooooo
tak chyba masz racje, okresem do przemyslenia co chcemy w zyciu i czy siebie chcemy, chyba okresem na to zeby siebie docenic i uswiadomic sobie, ze jest nam ze soba cudownie i jestesmy bardzo szczesliwi, z nikim innym nie bedziemy szczesliwi.ja jestem pewna.a teraz wszystko wrocilo wlasnie tak jakby ze zdwojona sila.tak nagle-bum i nie mozemy od jakiegos czasu sie od siebie odkleic.nie wiem jak to mozliwe ;)

Gość o maaaaatkooooooo
ok ja tez musze uciekac, ale sie zgralysmy ;) dzieki dziewczyny za rozmowe, milej nocy :)

Gość o maaaaatkooooooo
hej dziewczyny.co u Was slychac? zagladacie tu czasem? ;)

Gość spoko panna
nie wiem co akurat twój facet miał na myśli (a na pewno potraficie ze sobą szzczerze porozmawiać, to już pewnie wiesz o co chodziło...) ale większość po prostu chce, żebyśmy były bardziej odważne w wyrażaniu swoich pragnień i ich realizacji. ja mam aktualnie odwrotny problem: facet powiedził mi że zachowuję się jak dziwka, bo mówię kiedy chcę się kochać i często prowokuję go do seksu...a i tak się powstrzymuję przed założeniem jakiejś mega seksownej bielizny i stosowaniu różnych gadżetów... ale wystarczyło, że zaczęłam się sama przy nim pieścić, a stwierdził, że jestem nimfomanką... i wśród facetów zdarzają się konserwy nad czym bardzo ubolewam :(

Gość o maaaaatkooooooo
spoko panna---------> to masz wyjatkowo dziwnego faceta... moze tak na prawde go to bardzo kreci, tylko sie wstydzi przyznac i odkryc przed Toba ,wiec to neguje ;) a tak serio, to jestem zaskoczona,bo nie spotkalam sie z podobnym przypadkiem.Moze jest bardzo niesmialy...? :o

A ja bym tak chciał,żeby mój facet miał takie fantazje.Może ma ale chyba głupio mu mówić o nich.Chyba nie ma nic w tym złego i upokarzającego.Skoro on o tym marzy...Wystarczy odpowiedni strój i zachowanie.A następnej nocy niech on spełnia twoje fantazje:)

Gość a co sadzicie o tym?
Dziewczyny, a mozecie mi poradzic jak wdrozyc w zycie moj plan? ;) Z moim facetem jest super w lozku, obydwoje lubimy tez ostra zabawe, typu klapsy czy wyzwiska :P sam mowi, ze jestem dobra "w te klocki" :P Ale nie widzial mnie jeszcze nigdy w ponczochach samonosnych, kiedys jak bylismy razem w hipermarkecie chcialam wejsc z nim do dzialu bielizniano-ponczosznianiego ;) i kupic przy nim ponczochy, ale... spekalam ::P Jestem pewna ze spodobalabym mu sie, ale troszke sie wstydze.. ;) np. ostatnio pod spodniczke zalozylam super krotkie spodenki, a raczej majtki ktore imituja spodenki, byly bardzo skape, i odslanialy pol posladkow... i troche sie tego wstydzilam...mialam plan pokazac mu sie tak ubrana, odwrocic sie tylem do niego i wypiac posladki, ale...spekalam znow... a co do ponczoch, moze kupic je, pokazac mu i polozyc ponczochy w opakowaniu na stoliku obok lozka i poczekac az on sami poprosi, zebym je zalozyla? ;) I jeszcze jedno: pewnie wiele z was mnie skrytykuje, ale chcialabym zapozowac mojemu chlopakowi do ostrych zdjec lub filmikow. Zeby miec pewnosc ze nikt niepowolany tego nie ujrzy, chcialabym nakrecic to moim aparatem, a pozniej wykasowac. Nie wiem tylko jak sie do tego zabrac... jak dac do zrozumienia mojemu facetowi ze to moja fantazja? ;)

Gość w goreeeeee
w gore

Gość PrzeistoczSię-w-Dziwkę
To naturalne. Bądź dla niego dziwką - otworzą się przed Tobą (przed Wami) nowe możliwości.

Gość a co sadzicie o tym?
w gore.