Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuuuttno mi

znalazlam u mojego faceta w telefonie

Polecane posty

Gość smuuuuttno mi

co byscie zrobily gdybyscie zobaczyly uswojego faceta w komorce ze zarejestrowal sie w fun skanie ??? (to taka zabawa w plusie, zapoznajesz dziewczyny lub chlopakow, zalezy jakiej jestes plci) to chyba znaczy ze szuka jakichs dziewczyn... ale poco skoro ma mnie:(

Gość dgvdvd
ma ciebie i co z tego widac nie dajesz mu tego o czym marzy co chce itd.

Gość albo chołopaków
:classic_cool:

Gość migotka18
ie dajesz mu dupki

Gość opanowanie i rozwaga
nie rob paniki tak zaraz i scen , podejdz spokojnie do tematu, jak ja bym reagowala panika na kazda sytuacje w ktorej znalazl sie moj facet i jakas tam kobieta ( nie wiem a to ktos zadzwoni a to ktos maila wysle)zwariowalabym a nasz zwiazek bylby juz wegetacja, oczywiscie trzeba miec oczy otwarte ale....podstawa to zaufanie i rozmowa, choc..hm..zalezy ile ma lat twoj facet....w pewnym wieku to norma (16-22) a i rozmawiac w tym wieku ludzie czasem jeszcze nie potrafia...aha...i ludzie czemu wy szpiegujecie i sprawdzacie komorki czy maile swoich partnerow ????

Gość włóczykij69
Dokładnie tak jak wyżej. Po szukać czegoś w rzeczach drugiej osoby - Kto szuka, to znajdzie! Trzeba zaufać, nawet jak ma w komorce jakąś głupią flirt-zabawkę, to nic wielkigo ! Powiedz mu, ze tez się czasem tak bawisz ze swoim tlefonem ;)

Gość smuuuuttno mi
on moją komorke ciagle ogląda, moje smsy, kto dzwonil, zim dgadalam, ja mu na to pozwalam nie mam nic do ukrycia a on wczoraj zaczal kasowac smsy wszystkie i ja to widzialm i mnie zaniepokoilo wiec poogladalam jego komorke a ja nawet pogadac z kolega nie moge taki jest zazdrosny a tu takie cos odkrylam :(

Gość smuuuuttno mi
i to nie jest jakas glupia flirt zabawa bo chcial sie spotykac z tymi poznanymi dziewczynami

Gość ryjekk
zostaw głąba

Gość smuuuuttno mi
ale ja mu daje codziennie i "robie "co drugi dzień:(

Gość Ritikiki
Idiotka i kretyn się dobrali. Szperanie po własnych rzeczach? Macie pstro w głowie. Jak dobrze być w normalnym związku....

Gość zmień kolejność

Gość takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
rozumiem cie ze jest ci przykro i sie czujesz zagrozona.Ale moim zdaniem sa nikle szanse ze kogos fajnego mozna poznac tym sposobem pomysl logicznie czy jakas atrakcyjna kobietka ma czas na takie glupoty jak fun skan, raczej nie rok temu rowniez zarejestrowalam sie w fun skanie,sama powiedzialam o tym mojemu chlopakowi byly klotnie ale w moim przypadku to byla tylko zabawa chcialam sprawdzic na czym ten fun skan polega no i meczylam sie 3 m-ce sms-y byly non stop po 20 na godzine a jezeli juz to pisaly malolaty po 14-16 lat albo zboczone staruchy gdzies z drugiego konca polski ( bo kilka sms-ow sprawdzilam pisalam w celu uzyskania info kim ta osoba jest skad i ile ma lat) w koncu udalo mi sie to wylaczyc i mam spokoj.To dziecinada

Gość smuuuuttno mi
dzieki za pocieszenia , a ten teks ze daje i 'robie' to podszyw eh on juz raz byl tam zarejestrowany ale przepraszal i skasowal i obiecal ze juz nigdy wiecej nie bedzie tego aktywowal a tu wczoraj patrze a on sie znowu zarejestrowal tam:( powiedzialam mu o tym on sie zmieszal i powiedzial ze tak znudow ale ja juz mu nie wierze....:(

Gość Powiem tak skoro on Ciebie
sprawdza, to widocznie sam ma coś na sumieniu i myśli, że skoro on to robi, to inni też.

Gość lucky Mary
ile wy macie lat?? dzieci bawia sie w zwiazek?? ty sprawdzasz jemu komorke on tobie?? a potem co? spowiadacie sie z kazdego polaczenia?? Boże..dajcie sobie spokoj i poczekajcie jeszcze troszke ...za szybko zaczeliscie sie bawic w dom :)

Gość widC LODZIKA MU ROBISZ NIE TAK
JAK LUBI, ALBO NIE TAK CZESTO JAK LUBI - PRZEMYŚL SPRWE