Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid 19 90

Nie wiem co zrobic ze sperma i jak przekonac dziewczyne do ...

Polecane posty

Gość Dawid 19 90

Witam, mam 18 lat. Jestem już z moją dziewczyną pół roku, bardzo ją kocham, nie uprawialiśmy jeszcze seksu. Od niedawna zaczelismy robić sobie dobrze :) Ja robie jej dobrze palcem i doprowadzam ją do orgazmu, minete też robie. Ona.. Bawi sie moim penisem ale w tym jest problem. Każda "zabawa" konczy sie wytryskiem w chusteczke, moje bokserki lub nieraz w jej reke, co zrobic by moc spuscic jej sie na piersi, brzuch, uda badz inna czesc ciala oprocz rak oczywiscie... (dodam że ona zazwyczaj lezy a ja siedze) Druga kwestia: seks oralny, ostatnio po tym jak zrobilem jej minete ona najwidoczniej chciala sie odwdzieczyc, wziela mojego lekko zmeczonego ptaka do buzi (bylo cudownie) ale nie doszlo do niczego ponieważ zabralem jej glowe z tamtad i zaczalem ja calowac (nie chcialem sie jej spuscic do gardla bo nie wiem jak by zareagowala) po calowaniu zadzwonil telefon i musiala juz isc ... Moze mial ktos z was juz podobny problem, wszystko jak sadze lezy w psychice jej i mojej :} prosze o porady, pomoc .. :]

Gość jak chce to niech zrobi
...Ci oralnie. Każdy facet o tym marzy, więc jak dziewczyna sama próbuje, ro wysatarczy nie przeszkadzać. A jak poczuje spermę w buzi to może od razu połknie. Niektóre latami nie mogą się zdecydować, lepiej skoczyć na głęboką wodę. Napewno się nie udławi. Jak się jej nie spodoba, to następnym razem wypluje. PS. do buzi najwygodniej, bo od rasu posprzątame :-)

Gość travec
Po pierwsze to z nią porozmawiaj o tym spuszczaniu. Po drugie następnym razem przygotuj butelkę wody o postaw przy łóżku. Jak weźmie do ust a Ty w niej eksplodujesz to od razu będzie mogła popić. Nie pozostanie jej w ustach Twój smak i będzie chciała następnym razem. ;)

Gość niech klęka do berła i połyka
laski trzeba uczyć takich rzeczy

Gość cwoki
postaw pustą szklane koło łóżka jak będzie chciała wypluć to będzie miała gdzie.

Gość kibelekkkkk
Postw kibelek kolo Was jak bedziesz sie bzykal!