Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratuuuuunku

dziewczyny pomóżcie! non stop świeci mi się twarz

Polecane posty

Gość ratuuuuunku

już nie wiem czego używać, wszytskie kremy matujące, pudry nic nie pomaga. czytalam, ze nalezy na noc nawilzac przetluszczajaca sie twarz. ale jakie polecacie sprawdzone kosmetyki? moze jakies tabletki sa dobre? bo tez o tym slyszalam. pomozcie bo juz nie moge z tym dac sobie rady :(

Gość zespół edwardsa
Kup sobie wapno gaszone albo sode kaustyczna, i skonczy sie twoj dylemat ze swiecacym ryjem.

Myśle że mogłabym Cie pomóc tylko napisz skad jestes bo zajmuje się spotkaniami kosmetycznymi, na których dobieram kosemtyki do rodzaju cery i staram sie pomóc w różnego rodzaju problemach, tylko nie wiem czy dam rade do Ciebie dojechac. Spotkanie jest bezpłatne. najlepiej napisz na meila priv leydis@decoart.pl

Gość Zespół Pataua
Spotkanie jest bezplatne, a na kosmetykach zdzieram 200% ceny :)

hihi dobre, to jest moja praca, a jeśli ktoś chce znać szczegóły biznesu to proszę się w to zagłebić a nie pisać oszczerstwa, lepiej płacić za kosmetyki w drogeriach, raczej za ich reklamy a nie za to co jest w słoiczku...

Gość szokszokszok
do osoby która posluguje sie loginami zespół...., zespół .... ręce opadaja kiedy ktos robi sobie zarty z badzo powaznych chorób :( uwazaj bo wykraczesz ....

Gość pomoze ktos
???

Gość grabarka
..no z tym wapnem gaszonym przesadziłeś! ...nie pomogę...podobno są tabletki, brałam i nie było efektów wydałam kupę kasy na drogie kosmetyki, kremy matujące...działały do godziny... mój sposób- myje twarz wodą z żelem + kropla olejku herbacianego, tez niewiele pomaga, ale tyle samo się utrzymuje co po drogich kosmetykach maseczka z zielonej glinki do 2 godz cera sucha... bibułki... krem matujący z Yves Rocher...ale też nie za długo działa

Gość ja ci powiemm
tez mialam ten problem z wiecznie swiecaca i tlusta cera, bylam u kosmetyczki i ona poradzilabym zebym kupila sobie w aptece krem Bioderma Sebium, ten z fluidem. Troszke obawialam sie ze tyle kasy wydam i moze okazac sie ,ze na marne. No ale jako , ze mi nic nie pomagalo to jednak kupilam, i teraz jestem ZACHWYCONA!! Po prostu te kosmetyki tej firmy z seri Sebium sa dla mnie rewelacyjne. Mam plyn micerealny i ten kremik i twarz sie nie swieci. Zamierzam jeszcze inne dokupic ale to jak bede miala wiecej kasy :)

bo spozywasz zywnos modyfikowana genetycznie.Nie martw sie niedlugo w nocy tez bedziesz sswiecic:)

Gość ania 88 9
tez polecam Bioderme Sebium