Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirabel1990

Mam 17 lat i będe miała bliźniaki

Polecane posty

Gość prowo jak chooooj

Nie to nie ja:D dopiero niedawno się przebudziłam nie miałam jeszcze czasu na wymyślanie prowokacji:P

Gość kissthesound
i od przypadku masz w nicku 1990??? no coz:D

wow, jestem pod wrażeniem, gdzie krutycy i osoby które obrażą dziewczynę??? Trzymaj się, jeśli masz mądrego faceta będzie ok. A tak na marginesje to nie patologia, ludzie uczą się na błedach, czekam aż ktoś mnie zjedzie za moja opinię:)

Gość pisałam juz tu kiedys xpe
ja mam 15 lat a ona 29 prawie 30..naprawde..

Gość kozetka
Hej nie czepiajcie sie jej! Dobrze moi, jak poszla rok wczesniej do szkoły to ma teraz 17 lat, w przyszlym tj. 2010 bedzie miec 18 lat a mature sie pisze jak ma sie 19 wiec wszystko sie zgadza :) Życze powodzenia i duzo szczescia, mam nadzieje, ze sobie poradzisz :) A chłopak żołnierz zawodowy na misji? Pozdrawiam :)

Gość prowo jak chooooj
A WY SIE NABIERACIE TEPAKI

Gość bez nicka i podszywów
ale niektórzy są dziwni że wszystko łapią na serio to co się tu pisze :D 17 lat miałaś chyba 2 lata temu sądząc to po nicku ;]

Gość tyujyrjkyrjktrgf
widac ze autorka kłamie wiem jak rozoznac kłamce, bo sama kiedys podobnie pisała ze mam chłopaka w wieku tam 30 lat i jestem w ciazy i wiem jak to sie pisze i wiem kiedy ktos kłamie .. ludzie no.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 :O

Gość bez nicka i podszywów
dziewczynko przenieś temat do działu mamusiek tam cię wygloryfikują za to :D

Żal a myslisz że na imię mam tak samo jak w nicku? i wymyśliłam sobie to wszystko bo mi sie nudzi,,,jasne, dałam taki nick jak mi się chciało i tyle

A nawet jeśli to ja nie wiem po co ludzie kłamią... po co te wszystkie prowokacje... trzeba być nie dojrzałym, ja się nie bawie w takie rzeczy...

Gość gjffxkjyhf
pinkt 1.pisz tak aby ci uwierzyli ze nie kłamiesz..

Ech... ja w wieku 17 lat nie wiedziałam co to seks, a co już mówić o dzieciach.. Widać - zupełnie inne czasy nastały.

Gość tak w ogóle**
zrobił ci dzieciaki i spiertollił z kraju w ogóle facet musi być dziwny żeby zadawać się z nieletnią i dzieciaki jej zrobić :D sama jesteś jeszcze dzieckiem

Gość tjjyuhryjyt
punkt 2. najwazniejsze to powiedz " nie musisz, nikt ci nie karze"

Nie bede nikomu nic udowadnieać bo niby po co? Myślałam, że można tu normalnie pogadać, ale widze, że nie zaraz cię zmieszają z błotem

Gość takamądrala32
to po co piszesz, że masz 17 lat?????

Gość tejjf
myslałas ze tu ,mozna normalnie pogadac.?? :O zal..pl niedorobiona laska.. :O :O

Gość ojojojoppp
nie martw się teraz tylko w pieluchach będziesz tonąć i X lat zmarnowane z młodości na garnuszku starych i z ich ciągłą pomocą bo sama z tymi dziećmi byś się chyba zajechała .... tak gdzieś do 30 roku życia będziesz miała... przenieś temat do mamusiek one bardzo się cieszą nawet jak 15 latka ma dzieciaki przecież ważne że ma ! :D a jak jakaś nie ma to jest pojebana i tyle... :classic_cool:

jeżeli mówisz prawdę to nie zwracaj na nie uwagi... jak to się mówi- są ludzie i parapety:)

Gość o żesz cuurva
to ja jestem parapetem bo mam 21 lat i nigdy boba mieć nie będę :D ojj to myślenie mamusiek tu na kafe bezcenne :classic_cool:

nie chcesz mieć to nie- nie potępiam tego- chodzi o te Panie co się czepiają od razu

Skoro uwazasz, że to nie da się normalnie pogadać i piszesz, że ja tak uważając estem niedorobiona to ty również skoro tu jesteś i piszesz