Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedzimie

Prosze o pomoc.Czy moge zrobic miesieczna przerwe w pigulkach?

Polecane posty

Gość przedzimie

Ktos mi skasowal temat Bardzo bym prosila o pomoc - otoz chcialabym zrobic miesieczna przerwe w pigulkach,bo jestem za granica i cos mi sie w obliczeniach pomieszalo - po prostu zabraknie mi jednej paczki do mojego przyjazdu do Polski. Pigulki biore od trzech lat,jeszcze nigdy nie mialam przerwy.Czy taka miesieczna przerwe bardzo zburzy rownowage hormonalna? Czy ma to jakis zly wplyw na zdrowie/samopoczucie/plodnosc?Czy moge po tej miesiecznej przerwie normalnie zaczac brac pigulki i znow bede zabezpieczona? Bardzo prosilabym o pomoc. Dziekuje

Gość przedzimie
zal mi ciebie,maly pisiorku, skoro niedziele spedzasz na kafeterii buszujac po antykoncepji i plodnosci. powiedz,ile razy dziennie sobie konia zwalasz czytajac pelne glebokiej tresci tematy kobiet o spozniajacych sie okresach,ty zboczona swinio?

Gość ami999
mozesz. kiedys tam zrobilam bo w wakacje okazalo sie ze mam okazje pontanicznie gdzies wyjechac na nastepny dzien a nie mialam zapasu tabletek bo wlasnie nastepnego dnia mialam isc po recepte a potem wyjechalam na kilka dni. i nic sie nie stalo. tzn po powrocie poszlam do gina, i normalnie powiedzial zeby poczekac do okresu i zaczac brac dalej.

Gość przedzimie
dziekuje ci ami, fajnie ze odpisalas pozdrawiam

Gość oziemkaa27
ja kiedys zrobilam miesieczna przerwe i to byla masakra dla mojego organizmu, wysyp pryszczykow na plecach, bolace piersi z wyczuwalnymi guzami (na szczescie nic groznego), problemy z jajnikami (na usg wygladaly jak policystyczne jajniki), potem wrocilam do tabletek i troche trwalo aby organizm wrocil w miare do normy. nastepnym razem jak bede robic przerwe to po konsultacji z lekarzem i na dluzszy okres niz misiac.

Gość miesięczna przerwa
tylko wprowadzi zamęt w organizmie. Lepiej już zrób 3 miesiące i przy okazji próby wątrobowe.