Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmienic styl

Metamorfoza, jak zmienic styl

Polecane posty

Gość chce zmienic styl

Mam 24 lata, i poczulam potrzebe zmiany stylu, a takze chcialabym wygladac bardziej adekfatniej do mojego wieku, niestety nie mam pojecia jak sie do tego zabrac:/ Wszelkie pomysly mile widziane :)

To zależy jak teraz wyglądasz. Generalnie przy takich metamorfozach warto pomyśleć o zmienie fryzury - kolor i inne ścięcie, makijaż - jeśli nie malowałaś się to może zacznij, wystarczy lekki makijaż. Jesli się malujesz to zmień np kolory, jeśli malujesz się mocno spróbuj słabiej lub na odwrót. Przeglądnij szafe, wyrzuć wszystko w czym juz od dawna nie chodzisz, tak samo zniszczone rzeczy choćby ulubione (zostaw jakies pojedyncze do chodzenia po domu), przyglądnij sie swoim obraniom, czy dobrze na Tobie leżą, czy Cię np nie pogrubiają itd, popatrz na kolory jak twoja cera w nich wygląda. Zastanów się w jakim stylu chcesz chodzić na co dzień, jesteś młoda więc warto np zastanowić się nad jeansami, spódnicami i kolorowymi marynarkami, do tego jakieś bluzeczki, sweterki no i buty, na obcasie i na płaskim - ale nie zwykłe sportowe.

Gość zespół edwardsa
Worek po ziemniakach i papiloty. Gwarantuje ze wszyscy beda sie ogladac i gwizdac - a przeciez taki jest plan.

Gość styl na ogol jest wyrazeniem
twojego charakteru i typu estetyki-nie zmienia sie go tak sobie:O jesli zmienisz na cos obcego tojej osobie to bedziesz sie w tych ciuchach po prostu zle czuc