Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki ten los przewrotny

Ale mi smutno dzis bo...

Polecane posty

specjalnie przyjechalam na ten dzien do Polski, a matka tak sie ze mna poklocila, wyzwala od najgorszych itd.. i poszla na cmentarz z siostra, a ja jak zawsze sama:( tak czekalam i chcialam spedzic ten dzien razem, odechciewa mi sie zyc

musze sie wyzalic, bo siedze i placze jak bobr, nie rozumie tego zachowania matki, dlaczego ona mnie tak rani, nawet w takim dniu jak ten :(

Gość liliaaa24
to dlaczego Cie wyzwała?? :(

Gość a tak naprawdę co się
stało?????

wpółczuje ja tez mialam spiece ze swoja ale jakos obie dalyśmy na wsteczny i spoko jest, nie rozumiem twojej przecież to taki dzien kiedy trzeba razem isc do ksciołam, na cmentarz potem obaid :(:(

bo jest taka osoba, to juz bylo pare dni temu, jest choleryczka, wkurza sie bez powodu, myslalam ze chociaz w to swieto jej pusci, ale nie jak zwykle sie nie odzywa, i tak jest zawsze..

Ona stosuje taki terror psychiczny, w sumie od malenkosci, nie wiem jak sobie z tym poradzic a jestem dorosla kobieta

Gość Jaki ten los przewrotny
Masz racje, chcialabym sie udac do psychologa, bo juz nie daje rady z tym zachowaniem, tylko problem w tym jak znalezc dobrego? bo niestety w przeszlosci trafilam juz do tych mnie dobrych :/