Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili roza

Dzisiaj na cmentarzu widziałam dziewczyne ubraną tak

Polecane posty

Gość Lili roza

buty cos takiego, tylko czarne i zakryta pięta. ale na takiej samej platformie http://bi.gazeta.pl/im/2/6650/z6650532M.jpg takie leginsy http://www.allegro.pl/item742536837_742536837.html do tego fioletowa tunika do bioder a na to takie białe futerko, moze z troche dłuzszym włosem http://www.nikoletta.pl/public/images/items/425/3913_3913_3_big.jpg Ludzie paranoja co się dzieje na cmentarzach. ja bym sie chyba wstydziła tak na impreze isc, a laska na groby bliskich tak przyszła

Gość ja wolę jak mają rajstopy
pod spodniami (zwłaszcza jak czasem pasek wystaje przy pochylaniu się :-) )

Gość z velka sie zgadzam
ludzie nie szanuja zadnych wartosci, nawet pamieci po zmarlych, ich kultu i czci. dla nich cmentarz to chyba to samo co pub

heh... skoro wszyscy jednym chórem mówicie, że najważniejsza jest w tym dniu pamięc o zmarłych, to dlaczego non stop komentujecie czyjś wygląd? co za różnica w jakim stroju 'zapalamy świeczkę'? wiadomo, że w pewne dni i w pewne miejsca przyjęło się ubierac 'tak a nie inaczej', ale to nie znaczy, że osoba w butach na platformach przyszła tam tylko się pokazac i 'zapalic świeczkę' jedynie dla zasady... może przyszła szczerze, może znicz znaczy dla niej coś więcej? może ubiera się tak zazwyczaj i jest to dla niej 'normą'? wśród 'normalnie' ubranych ludzi tez jest od groma tych, którzy pojawiają się na cmentarzu tylko dlatego, że 'wypada'

Gość no bo niektorzy nie
szanuja niczego:) u mojej kuzynki na weselu przyszła inna kuzynka ubrana w mini i buty na 15 cm obcasie..dekold na wierzchu..( a cyckow prawie nie ma)...jak przechodzila to ludzie tylko ale kurwa przyszła;) i to z wesela goscie tak mowili...a jeden starszy wujek powiedzial jej matce ze zle ja wychowałą bo na daną sytuacje trzeba umiec sie ubrac:) ale chyba najgorsze bylo to ze to nie ona zrobiła furore tylko dziewczyna jej brata ktora ubrana w fajna kiece poprostu była ładna laska:)

zazdrościsz ? pewnie chciałabyś takie leginsy ale w sklepie dla puszystych nie ma takich rozmiarów tylko inne przypominające luźne worki na śmieci :D

Gość zaharia
zapewniam Cie, ze ta dziewczyna na codzien tez sie tak ubiera. to po prostu jej styl. Na cmantarzu nie powinnismy zajmowac sie tym jak wyglada kowalsa.

Gość vvzsd
Ale trzeba miec klasę...Prawdziwa kobieta wie jak się ubrać na daną okazję...inaczej do kościoła, na cmentarz, a inaczej na imprezkę czy na randkę...tylko prostackie siksy tego nie wiedzą...

Gość majorkowa
najndżits i wszystkie inne: to nie jest dzień, w którym należy się rozglądać i zajmować tym jak się panie ubierają.

Ach, no właśnie, ciekawe kiedy Iga zda sprawozdanie ze swojego ubioru, może od razu podrzuci linka do swojej fotki nad mogiłą :classic_cool:

Gość kukuruzia
zazdrościcie jednym słowem

Gość autorka ma komplesy i
obgaduje innych chcąc na ich tle wypaść lepiej, to nie jest normalne, że ktoś po powrocie z cmentarza siada do kompa i wyszukuje szczegóły ubioru, osobie z normalnym poczuciem własnej wartości nie jest to do niczego potrzebne, zobaczyła, pomyślała i poszła dalej, bo co to kogo obchodzi jak ktoś sie ubiera

w którym miejscu napisałam, że się rozglądałam?? wspomniałam tylko o wczorajszym topiku gdzie pisała Iga...

a co Cię to obchodzi? Jesteś hipokrytką. Zamiast myśleć o zmarłych rozglądasz jak kto jest ubrany.

Gość kukuruzia
ja wczoraj czytałam ten temat, gdzie tak się wyśmiewałyście z Igi. I moje zdanie jest takie jak pań powyżej- krytykujecie zamiast skupić się na tym co najważniejsze.

Gość kukuruzia
i o tym właśnie mówię.

Gość maja bez gucia
białe futro czerwone spodenki, z błyszczącego się materiału, króciutkie jak miniówka czarne rajtuzy buty na koturnie oczywiście blondynka żenada

Gość maja bez gucia
kiedys kolega dotknal mnie przypadkiem za kolano w autobusie, na zakrecie, to strzelilam go w pysk bo nalezy sie szanowac, zaden szmaciarz nie bedzie mnie obmacywal, swinia jedna i nie wazne ze przypadkiem, kazdy facet to swinia