Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta taka jak inne

Czy ktoś może mi pomóc?

Polecane posty

1,5roku temu zostawiłam miłość mojego życia dla faceta, który mnie bardzo zauroczył, poczym po kilku miesiącach spotykania rozstalśmy się bo okazał się dupkiem. I zaczełam spotykać się z chłopakiem, który bardzo mnie adorował do tego stopnia że po 3 miesiącach zakochałam się w nim, tak mi sie wydaje. Jestem z nim rok czasu i od 3 miesięcy w ciąży, jestem chyba szczęśliwa choć do końca nie wiem. Z moim byłym nie utrzymuję kontaktów bo on tego nie chce ale kochałam go ponad wszystko i był miłością mojego zycia. Nie wiem czy będę umiała kogoś pokochac tak jak jego. Mam nadzieję że miłość do obecnego nie minie i nie okaże się za jakiś czas że bardzo zatęsknię za swoim ex. Mam pytanie do kobiet czy któraś z Was tak kiedyś miała? i jak to się skończyło? Czy po jakims czasie tęskniliście za swoim ex? Teraz za bardzo nie mam odwrotu jednak zastanawiam się czy nie za szybko zaszłam w ciążę i czy 8 miesiecy to wystarczający czas aby kogoś dobrze poznać?

Gość uruuuuuu
zalatuje mi tu zwykłym kurestwem i tyle. zostawiła jednego idąc do drugiego. zostawiła drugiego związała się z trzecim z którym jest w ciąży i myśli już o czwartym, albo pierwszym. wariactwo. dziewczyno ty nie dorosłaś do poważnych związków bo jesteś zmienna i niedojrzała.

Gość uruuuuuu
napiszę więcej nawet. należysz do takich typów kobiet, które w wieku lat 40 nie mają partnera przy boku, mają dwójkę, trójkę dzieci i każde poczęte z innym facetem.

Czy jakaś kobieta była w podobnej sytuacji?