Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosetlame

Palec w pochwie - ciąża

Polecane posty

Mam 18 lat, wczoraj podczas pieszczot mój chłopak nawet nie włożył mi palca do pochwy, jedynie powierzchownie. Nie miał na nim spermy, jednak wcześniej był w toalecie. Ręce miał suche, więc nie mogły sie na nich znajdować żadne plemniki czy płyn przedwytryskowy tym bardziej, że w czasie pieszczot nie miał kontaktu z penisem. Czy ciąża jest wykluczona? proszę o poważne odpowiedzi

Gość i bezmózgowa
jak mamusia

Gość bouhahahaa
jak to przeczytalam to az sie zakrztusilam przez ciebie kretynko! ja nie wiem gdzie wy ludzie zyjecie- ciemnota, jeszcze raz ciemnota- mozna pomyslec w jakies afrykanskiej wiosce...- nie obrazajac oczywiscie afrykanczykow! A odpowiadajac na twoje pytanie- tak, napewno jestes w ciazy tego nie mozna absolutnie wykluczyc!!! i jak ktos wyzej napisal- powiekszy sie populacja debili!

apokalipsa !!!! hola hola a moze ona tylko tak o napisala ze ma 18 lat a tak naprawd to jakies 13 :P odpowiedz brzmi nie dziecko czy ty wiesz co to sperma albo pochwa czy penis

Gość nawet 13 latki juz to
wiedza W szkole w 4 klasie sie o tym uczy Pozatym w dobie internetu WSTYD sie takimi pytaniami pogrązac wsrod ludzi

Gość JackX
Dobrze Laska17 pisze... trochę wyobraźni wielcy mędrcy... bo to chyba nie świadczy o waszej mądrości. Szacunku maluczkim... Nie jesteś w ciąży, nic ci nie będzie dziecino! ;)