Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek89

Jak zagadc do dziewczyny?

Polecane posty

Gość marek89

Heyka,Mam pytanie jak zagadać do obcej,nieznajomej dziewczyny np w autobusie?ale tak żeby wywiązała się z tego jakaś rozmowa,a nie na zasadzie zapytaj o godzinę,bo zapytam się,Ona odpowie i koniec gadki.. :(

musisz znaleźć jakiś punkt zaczepienia np: Patrzysz się na nią uśmiechasz i: cześć Kasia/Ania/etc dawno cię nie widziałem :) ona że nie jest tą osoba ty: uśmiech i że na pewno jest tak samo sympatyczna i w tym momencie myślę że jak dziewczyna chce to rozmowa sama pójdzie dalej ,a jak nie to NIE !!

To bardzo proste,zdradzę ci mój sposób,kupujesz mocne wino i z butelką idziesz do autobusu i mówisz jej tekst"Napijesz się ze mną wina co dobrą moc trzyma?" żadna ci się nie oprze z taką pokusą.

mnie ostatnio facet zaczepil na schodach ruchomych...obrocil sie zapytal czy u mnie wszystko dobrze,to mowie,ze tak i pyta jak tam dzien,gdzie ide,skad jestem i jakos tak sie rozmowa potoczyla...baardzo mily koles,ale ja juz zajeta:) ale gdyby nie to,na bank bym na kawe z nim poszla:D

Gość marek89
ostanio mialem taką sytuacje że jechalem autobusem,jakaś dziewczyna usiadła obok mnie bo bylo wolne miejsca a ja niewiedzialem jak do Niej zagadać.... :( a ladna była.