Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz

moj 7mio msc synek ma czerwono pod pampersem

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz

jak go przewijalam to torebka sie tak dziwnie ciagnela za pampersem i jedna jej czesc i skora obok jest bardzo czerwona a na pampersie zauwazylam odrobinke jakby ropy co to moze byc?bardzo sie martwie:( byl wczesniej pod opiwka babci i tak mysle ze moze sie szarpnal a ona tego nie zauwzyla albo to jakies odparzenie?ale nigdy nie mial nic takiego:((

Gość rat med
ropa naftowa, synek ma dysfunkcję lewej opiernicy koniuszka serca? zgłoś się do kardiolo

Gość może się odparzył
umyj mu tą pupę choćby samą wodą, delikatnie wytrzyj, a najlepiej potem troche przewietrz, nie zakładaj pieluchy od razu, potem sudokremem lub bepanthenem posmaruj grubo, szybko się zagoi, a jesli coś się będzie babrać, to do pediatry pójdź

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
wiecie bo pierwsze co mi przez mysl przeszlo to ze on mocno nacisnal i wsisnal sobie jąderko....nie wiem czy to mozliwe ale bardzo sie wystraszylam:(

Gość pupe umyj
woda z oilatum, mydlem, lub czysta woda po prostu. Dobrze osusz (farmaceuta radzil mi nawet suszarka) i naloz cienka warstwe sudocremu.

Gość pupe umyj
nigdy nie smaruj zbyt grubo kremami, wystarczy cienka warstewka, szczegolnie sudocremu bo on troche wysusza