Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja.

Ja i on...??

Polecane posty

Gość Alicja.

jak zwrocic na siebie uwage face ta ktory ma dziewczyne,ale wiem ze nie chce z nia byc...i wiem ze mus ie podobam...ale jakos sytuacja sie nie rozkreca...:(

Gość Alicja.
?

jakby nie chciał z nią być, to by z nią zerwał i za Ciebie się brał krótko, prosto i na temat daruj sobie tego kolesia, a Ty lepiej zacznij się rozglądać za kimś WOLNYM :O

Gość babcia krysia
tzn., jesli dobrze Cie zrozumialam: chcesz zrobic dobry uczynek i uwolnic go od kobiety, z ktora sie meczy...? na jakim etapie jest Wasza znajomosc?

Gość Alicja.
o!jest sosba,ktora chce mnie wysłuchac...:) to znaczy on kiedys mi powiedzial ze jest z nią bo "im tak jest wygodnie,ale to nie jestt to"... heh...znamy sie od jakiegos roku...moze krocej...spotykamy sie czasem na piwko czy cuś...bardzo go polubilam!do niedawna tak o nim nie myslala...to znaczy zeby sie cos z tego rozwinęlo...ale oststnio caly czas o nim mysle...:)

Gość babcia krysia
wygodnie czy niewygodnie, ale sa razem i na razie powinnas to uszanowac moze trzymaj sie blisko niego i czekaj na rozwoj wypadkow w jego zwiazku

Gość Alicja.
heh...wygodnie,nie wygodnie...skoro mu tak wygodnie to nie sadze zeby byl jakis rozwoj wydarzen...chce go uwieść!!😭ale nie wiem jak...

Gość Alicja.
ale to nie jest zwiazek jakis z milosci!!!!kurwa...to jest raczej zwiazek bez zobowiazan!!!on jej nie kocha...powiedzial mi to...po co?nie wiem...przewaznie faceci mowia tak jak chca kogos przeleciec!ale nie!nie przelecial mnie!

a do diabła skąd możesz wiedzieć, że nie ma miłości w tym związku? Bo co? Bo raz tak Ci powiedział? I to dawno temu? :O WOW powtórzę Ci jeszcze raz: jakby był Tobą zainteresowany, a jego związek byłby bez miłości, to już by się za Ciebie brał. Nie kminisz tego? :O

Gość
to po chuj on z nia jest? jakby nie chcial to by nie byl jak dla mnie albo on cie w trabe robi albo ty masz wybujala wyobraznie

Gość
boze to pogadaj z ta laska niechg wie jakie z niego ziolko a jesli chcesz sie wpierdzielac w ich zwiazek to jestes tepa suka :/

Gość Alicja.
nie.nie mam wybujalej wyobrazni...powtarzam jego slowa... to po co sie ze mna umawia??to on do mnie dzwoni.chce sie spotkac...

Gość
to on zdradza albo chce zdradzic swoja dziewczyne z toba nie wiesz naprawde jak jest w ich zwiazku, wiesz tylko od niego, a moze on mowi jej ze ja kocha? ylko ja? jak dla mnie jest tepym chujem, zastanow sie czy bedac z nim potem nie balabys sie czy nie zacznie tak zarywac kolejnej laski?

Gość vcbcbv
ty świnio...

Gość Alicja.
:O wy chyba nie wiecie co to jest zwiazek bez zobowiazan... i tłumacze wam...jak by chcial mnie przeleciec juz dawno by to zrobil...

Gość
a wiec jestes p[uszczalska, oddalabys mu sie :/ ja bym pogadala z tamta dziewczyna on ci moze wciskac kit jaki chce poki nie poznasz jej zdania od niej nie jestes pewna

"już dawno by to zrobił" - widać, że niezłe ziółko z Ciebie, bo wskoczyłabyś mu do łóżka, gdyby tylko palcem kiwnął :O i na dodatek nie przeszkadzałoby Ci to, że ma dziewczynę :O czasami jest mi wstyd za to, że jestem kobietą :O przez baby takie jak Ty

Gość Męskie Dziewięć
Ja się wstydzę natomiast za siebie , że nie znam takich kobiet jak ona !

Gość Alicja.
nie to mialam na mysli...poprostu odbieram go tak ze chcialby ze mna...ale nie chce mnie TAK POPROSTU PRZELECIEC...zle sie wyrazilam... sama krytyka...to juz czlowiek sie poradzic nie moze... dobrze...zalozmy ze tej dziewczyny nie ma.nie istnieje...jak mu dac do zrozumienia ze mi sie podoba?ze mi zalezy? tobie pewnie ktos rozwalil zwiazek...i dlatego tak sie rzucasz...

nikt mi nie rozwalił związku, ale znam dziewczyny, które straciły chłopaków przez jakieś panny, którze rzuciły się na ich faceta jak pies na mięso nie licz na żadną moją radę nie mogę ot tak sobie założyć, że ten chłopak nie ma dziewczyny po prostu może ktoś inny Ci poradzi, ale na mnie nie licz

Gość Alicja.
wiec się nie wypowiadaj... jesli twoje znajome stracily facetow przez jakies laski...no coż...życie...prawo dżungli,nie?:)

Gość hihihih2
Ala, uwazaj bo tu duzo moherow, one ci nie doradza

Gość Alicja.
widzę ze nie wiesz w jakim swiecie zyjesz...cały swiat to dżungla...a ludzie robią wyscig szczurow...szkoda ze nie widzisz...i nie rozumiesz przenosni...no ale pewno dawno chodzilas do szkoly to ci się wybacza...:)

Gość hihihih2
aby byc szczesliwym trzeba byc egoista, wiec bierz go!!!!

Gość Alicja.
hahahahaha!

Gość Alicja.
hihihi2!dzieki!wlasnie trzeba byc egoista...bo kto ci sie pomoze dotrzec do mety?nikt...trzeba biec samemu i nie ogladac sie na nikogo...

Gość do Alicjiiiii
suka z Ciebie - nic dodaj nic ujac