Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej biedna ja

w kocncu poznałam faceta który jest moim ideałem

Polecane posty

Gość jej biedna ja

to mnie skurczybyk nie chce!! Wszystkie portale randkowe przeleciałam każda rozmowa mnie nudziła....po każdej randce się żegnałam nie odbierałam telefonów każdy wydawał sie taki sam.Az wreszcie poznałam jego:)już peirwsza rozmowa na gg była ciekawsza niż z innymi...dwa spotkani a mieliśmy potem długą przerwę bo była cisza i wczoraj trzy godziny gadaliśmy przez tel. Ale widze że nie mam u niego szans nie wiidzi we mnie partnerki jestem teoche"inna" "niedojrzała"fajnie się gada żartujemy ale to powązny facet i to sie czuje że raczej nie jest zainteresowany zwiazkiem ze mną tylko taką znajomoscia kolęzeską..A mnei się tak bardzopdooba....po tylko latach wreszcie ktoś mi się spodobał..Ehhh to zycie..

Gość Alicja.
mam to samo...😭jak go tu złowic noooo...

Gość Alicja.
mam to samo!😭jak go tu złowic noooo...

Gość eshkay
a ja mialam podobnie. trafilam na goscia ktorego uwazalam za takiego nie do zdobycia....

Gość eshkay
byl nieosiagalny....ograniczal kontakty, byl zdystansowany....

Gość eshkay
dzis jak mowi ma fiola na moim punkcie :D jestesmy razem ponad rok :D nie ma faceta nie do zdobycia

Gość jej biedna ja
on taki ejest własnie...inni do mnie piszą słodkie smski mnie to wkurza...ale jak sobie pomyśle że on by mi miał coś miłego napisać to aż sie miło robi;) w końcu się wkurzę wiem że i tak niemam najmniejszych szaans to chociaz sie wygada m i powiem mu jaki jest super... Na tych portalarach randkowych sami dziiwni faceci...a on juz jak zobaczyłam sam jego opis o sobie...sposób wieki konstruje zdania...fakt że ma cos do powiedzienia to już wiedziałam że to jest!!

Gość Alicja.
facet ktory mi sie podoba jest w zwiazku bez zobowiazan...wiem ze mu sie podobam,ze mnie lubi...tylko jak mu dac do zrozumienia ze on i sie tez podoba?

Gość zefirynka
to ja mam bardziej pokrecona sytuacje. nie chcialam nikogo. on tez jako pierwszy odpowiada mi zupelnie. tylko gdy on chcial ja nie bylam pewna. teraz nadal chce, czuje to,ale sie wycofuje i sie boi, co mowi. dla niego jestem idealna, zbyt idealna i nie zasluguje na mnie, i w dodatku w jego odczuciu ja go nie chce. a ja nigdy nie zrobie pierwszego kroku.