Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrikka

gdzie tacy mężczyźni??!?!?!

Polecane posty

Gość marrikka

którzy lubią spędzać ze swoją kobietą czas? wspólne pichcenie, leżenie i oglądanie tv, spacer-bez celu- po prostu spacery, granie w karty itp? a nie tylko knajpa, a jak w domu to komputer ehh dlaczego nie spotkałam takiego faceta?nie chodzi mi o takiego, który 100% czasu będzie spędzał ze mną, niech i wychodzi z kumplami, robi to co lubi-niech będzie szczęśliwy, ale niech będzie też czerpał radość z prostych czynności wykonywanych ze mną mój facet jeśli ze mną spędza czas to tylko gdy wychodzimy do knajpy itp jak siedzimy w domu to on siedzi tylko (naprawde 90% czasu) przy komputerze ja wiem,ze on lubi pograć w jakichś tam snajperów, że on pisze, że on jest programistą i programuje ale tak bym chciała chociaż chwili razem a on tylko powtarza praca,praca, ja pracuje, ja pracuje całe życie będzie pracował 24/h a ja całe życie będę tęsknić do czegoś czego nie poczuję ehhh

Gość marrikka
a jak dzisiaj powiedziałam-idę na cmentarz, sama to wielce zdziwiony, dlaczego sama gdzieś wychodzę przecież powinnam siedzieć w domu jak on siedzi a jak siedzę w innym pokoju to dziwi się, że nie siedzę w tym co on bo przecież powinnam siedzieć przy nim i patrzeć jak wpatruje się w monitor eh

Gość jakbymm
czytała swoje uczucia, nierozumiem tego, jak to zmienić w mężczyznach, ja już nie mam siły pragnę tylko minimalnej uwagi, troszkę czułości przecież to nic nie kosztuje:(co zrobić by to zmienić?

Gość powiedziec mu o tym glupie
idiotki...

Znam pare związków ale tylko jedna para żyje tak jak opisujesz.Razem gotują i bawią się przy tym dobrze,chodzą na spacerki,zakupy,wygłupiaja sie,śmieja i widać z daleka,ze swietnie bawia się w swoim towarzystwie,nawet jak sie sprzeczaja o cos to za chwile znów się śmieja.Idealny związek.Dodam że są razem cztery lata.

Gość jakbymm
mój ma tak samo, jak wczoraj chciałam byśmy poszli kupić znicze to powiedział że nie ma ochoty i czy musimy to robić dzisiaj, poszłam sama a on czemu idziesz sama..dziś nawet na cmentarz nie poszedł bo stwierdził że idzie do pracy na 14 i musi się wyspać, że pójdziemy w inny dzień..a najlepsze jest to że do po 4 rano grał w grę:(

Gość marrikka
ale ja mówiłam!! dlaczego zaraz nazywasz mnie idiotką? mówiłam, to słyszę praca praca praca, ja przecież pracuję ale on nie przynosi do domu pracy, on gra w snajperów, pisze sobie teksty jakieś, czyta newsy itp i okay,niech to robi, ale gdyby chociaż chwilę mi poświęcił powiedział mi, że go nudzi takie coś-gotowanie, granie w karty irp że on nie lubi tego robić ehh

Gość marrikka
Amant no widzisz Twoja kobieta ma szczęście mój facet jedyną rozrywkę jaką przewiduje poza domem to knajpa i alkohol

wiesz co, mój jest taki jak piszesz. aż do obrzydzenia. wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. też programuje, też kupę czasu spędza przed kompem, ale cały czas powtarza jaka jestem piękna, mądra, jak mnie uwielbia, jaką ma radochę ze wspólnego spania czy robienia innych rzeczy (nie mieszkamy razem) - a ja już mam dość :/

Gość jakbymm
nie przejmuj się takimi uwagami, te osoby nie rozumieją a chociaż powinny się zapytać czy rozmawiałyśmy z partnerami, ja rozmawiałam ale nic to nie dało:(a pragnę tylko chwili uwagi:(widać to zbyt wiele

Gość marrikka
mój też mi prawi komplementy, co chwile daje buziaka, mówi, że kocha ale co z tego tylko komputer jak poszłam na ten cmentarz to zanim wyszłam powiedziałam mu- wczoraj cały dzień siedziałeś przy komputerze, nie wziąłeś nawet prysznicu, dzisiaj nawet nie umyłeś zębów (on ogolnie dba o higiene w tygodniu, w weekend siedzi przy kompie i nic innego,naprawde nic) poza tym mówie mu-nie sprzatasz po sobie, talerz ze sniadania,deska,noz,widelec wszystko na blacie-i jak ja chce cos sobie przyrzadzic to musze najpierw sprzatac po Tobie ii poszlam na cmentarz sama jak wrocilam to zmywal naczynia, wreszcie (po 3 miesiacach proszenia) zawiesil bambusowa rolete na okno w pokoju gdzie mam biurko i spedzam wiekszosc czasu no i mówi-przepraszam za weekendowa flejtuchowatośc, ide pod prysznic, juz nie bede taki no ale tak umyl sie i co.. siedzi przy komputerze czuje sie taka samotna jak ustalalismy,ze wyjezdzamy z kraju to mowil,ze bedzie cudownie,ze bedziemy razem spedzac czas, wiec bedziemy szczesliwi, ze bedziemy szlajać się po miescie godzinami, ze bedziemy wychodzic z domu a tu co?nic tesknie za rodzina czasem zastanawiam sie czy nie zebrac rzeczy, spakowac kota w transporter i ruszyc do Polski a z drugiej strony.. 4 lata razem, wiem,ze on mnie kocha, ja tez kocham chociaż powoli sie wypalam czy zmieniać go na sile?prosic o wiecej czasu dla mnie?czy zaakceptowac jesli kocham i spedzac czasm samej? czy uciec do rodziny i miec ich blisko bo oni nigdy dla mnie czasu nie zalowali

Gość a może zwyczajnie...
...nie pasujecie do siebie? Kurde nie rozumiem tego pędu jakiegoś nacisku że koniecznie trzeba zkimśbyć. Nie lubi tego co my, mało spędz a z nami czasu ale muszę z nim być bo będe jakaś taka ułomna jeśli będę sama. A moze ejst gdzieś taki facet jakiego chcesz...tylkos i eboi bo jest pożądny i nie chce nikomu brudów robić

Gość marrikka
"powiedz mi prawde malenka" widzisz, widocznie zawsze trafia sie nie na takich ludzi co trzeba ja mu oddalam cala siebie, byl moim pierwszym mezczyzna w lozku (mialam wczesniej chlopaka ale tylko przed obecnym chcialam sie az tak otworzyc i oddac w pelni) jestem atrakcyjna, mam powodzenie-ale nawet nie pomysle o zdradzie ale moj facet mam czasem wrazenie,ze w ogole nie docenia tego, po prostu to wszystko MA mówiłam mu tyle razy-jestem samotna, daj mi chociaz te 2-3 godziny dziennie i nic mam juz dosc tego powoli

Gość wdupie...
h

Ja jestem programistą ale jak kobieta do mnie przychodzi to komputer zostaje wyłączony (chyba że film chcemy oglądać albo potańczyć przy winampie) I sam byłem wiele lat. Więc chyba powinno być jeszcze dużo takich, powodzenia !

Gość Egoist*_31
Na pewno nie na Kafe, tu same szmaty i kurwy.

Gość groszka 33
moj maz taki jest wiem ze mialam szczescie kazda chwile spedzamy razem mimo ze jestesmy juz malzenstwem romantycznych chwil jest bardzo wiele kochamy sie bardzo mocno ja nie wychodze z kolezankami on nie wychodzi z kolegami bo nie mamy takiej potrzeby wychodzimy wszedzie razem jestesmy najlepszymi przyjaciolmi dzielimy ze soba wszystko dlugo by pisac :) wiem ze mialam szczescie :)