Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obi van kenobi

Co sądzicie o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość obi van kenobi

http://www.voila.pl/145/u7k56/?1 To była mojego byłęgo faceta. Zakochany był w niej bardzo, ale go zostawiła. W sumie nie dziwię się, bo to był pasożyt. Latał za nią jak pies, a potem mówił, że sam nie wie dlaczego, bo jakaś ładna szczególnie nie była.

Gość pokaz lepiej siebie jaka ty
piekna

Gość pewnie lepiej laske ciagnie
niz ty

Gość zajebista jest

Gość obi van kenobi
Nie twierdzę, że jest brzydka. To on powiedział, że nie jest szczególnie ładna. Po prostu jestem ciekawa opinii ludzi. Na pewno jest mądra, bo pognała go tak samo jak ja :D

Gość obi van kenobi
Za mną też latał jak pies. Twierdził, że jak mnie poznał, to w końcu wie co to jest prawdziwa miłość, a tamto, to było tylko szczeniackie zauroczenie. Pewnie tamtej też tak mówił, o jeszcze wcześniejszej jakiejś pannie. Mówił, że ona nie ma ambicji, bo po liceum poszła do pracy do jakiegoś hotelu, do baru. Dla mnie to on jest mało ambitny, bo mieszkał za darmo u wujka, nie dokładał się do rachunków, a studia skończył już dwa lata temu. Dorabiał u wujka, a do pracy chodził jak mu się chciało i jeszcze jęczał, że go wykorzystują. A ona może pracuje i potem pójdzie na zaoczne. Czuję, że mogłabym się z nią zakumplować.

Gość AaliyahDanaHaughton
ładna

Gość brzydka jest naprawde
taka konska twarz, nie wiem jak wygladasz ty,ale gustu to on nie ma. zeszmacil sie ganianiem za pasztetem. meska cipa.

Gość obi van kenobi
no ja mam inny typ urody. Moim zdaniem, to ona trochę wyzywająco wygląda. Mam inny zupełnie styl.

Gość obi van kenobi
:D Moja mama twierdzi, że jest ładna. Mi też się nie podoba, ale charakter na pewno ma świetny, skoro go pognała.

To była mojego byłęgo faceta. Zakochany był w niej bardzo, ale go zostawiła. W sumie nie dziwię się, bo to był pasożyt. Latał za nią jak pies, a potem mówił, że sam nie wie dlaczego, bo jakaś ładna szczególnie nie była. To dlaczego ty jestes z nim skoro jest pasozytem?

Gość obi van kenobi
Przecież napisałam, że to była MOJEGO BYŁEGO faceta :P

Gość obi van kenobi
No tak właśnie było. Na początku znajomości było fajnie, choć powinnam przestać się z nim spotykać, jak nazwał mnie raz jej imieniem.Sutdiowałam na drugim końcu Polski, w tym roku skończyłam studia (on tam mieszkał), no i on pojechał do mnie. Chciał siedzieć u mnie dwa miesiące i nie dokładać się do niczego. Wymyśliłam, że muszę jechać opiekować się dziadkiem, bo nogę złamał, a potem go rzuciłam.

Gość reew
Zastanawia mnie, jak wy wygladacie, skoro o LADNEJ dziewczynie piszecie, ze jest brzydka. Chyba, ze to wasze kompleksy sie odzywają :/

Gość obi van kenobi
Każdy ma inny gust widocznie :P

Gość reew
Gust gustem, ale mozna napisac "mi sie nie podoba" albo "nie jest w moim guscie". Ale nie, ze jest brzydka.

wg mnie jest jak najbardziej na "tak"...:) mnie sie podoba;) brzydka nie jest...a czy jest ladna czy przecietna zalezy od gustu... ale kurwa,pierdolenie kocobolow jaka to ona paskudna itp jest grubo przesadzone...zapewne pisane przez zakompleksione brzydkie kaszaloty ktore staraja sie na kims wyzyc w celu poprawienia swojego paszczakowatego ego :classic_cool: