Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana ja jestem

i jak tu nie wstydzici sie swoich piersi przed facetem? zdjecie

Polecane posty

Gość zalamana ja jestem

nie moge sie przemoc zeby pokazac sie chlopakowi calkiem nago, a on juz powoli tego nie wytrzymuje bo dal mi wszystko a ja sie krepuje. ale jak tu sie nie krepowac? nie wstydzilabym sie gdybym miala male piersi ale ja nie mam ich wcale i raczej juz mi nie urosna bo mloda nie jestem. boje sie ze jak je zobaczy to przejdzie mu ochota na seks a to wpedzi mnie w calkowite zalamanie, a on tego nie rozumie. czy ktos jest w takiej sytuacji? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/149fe85a203d2c36.html

Gość o bożeeee
wspolczuje ci, ale tez z drugiej strony wydaje mi sie ze albo to facet albo mała dziewczynka

Jeśli to twoje foto, to bym Cie chętnie puknął :D

Gość chyba jestem nienormalna...
Przecież facet widząc Cię w ubraniu jest w stanie mniej-więcej ocenić wielkość Twoich piersi. Zapewne nikt nie wyobraża sobie Ciebie z przysłowiowym "dużym de". I nie bój żaby, takie małe i zakręcone też mają swoich wielbicieli ;-), zwłaszcza że prawodpodobnie reszta jest zgrabna

Gość dagi99
Ja jestem w identycznej sytuacji moe "piersi" wygladaja identycznie jak twoje :( Tyle ze ja mam 16 lat ale i tak nie mam co liczyc na to ze urosna :((((( Chyba ze przytycue cos da bo mam 174 i waze 52 kg

Gość dagi99
A Ty ile masz lat? :)

Gość blartytra
współczuje..... faktycznie nie ma się czym chwalić, ale pewnie dla Twojego faceta to nie aż tak ważne !

Gość autorko prosze
przeslij ponownie link bo na nim nic nie ma. Ja tez mam male piersi, ale nie uwazam tego ga wade. Rozmiar sportowy jest najwygodniejszy :)

Gość your_nightmare
Dagi- mam to samo:( i też 16 lat.. i co tego że być może jestem młodsza od autorki tematu jak i tak szczerze wątpię żeby urosły, wszyscy wkoło mówią, żebym zaczekała, że dopiero za parę lat itp itd gówno prawda z tym czekaniem !!!! heh Życie jest niesprawiedliwe tu nie chodzi tyko o facetów, ale o samą siebie, w moim przypadku to diametralnie obniża pewność siebie i samoakceptację.. czuje się znacznie gorsza od innych dziewczyn..;/;/

Gość dagi99
your_nightmare

Gość zalamana ja jestem
ten link dziala, tylko dlugo sie wgrywa, ja mam 20 lat

Gość dagi99
Kurcze nie wyslalo sie :P Ale chcialam napisac to samo co ty, wszyscy mowia mi ze mam czas, ze jeszcze urosna ale to nieprawda :( Mam chyba najmniejsze cycki w szkole :\ Nawet jak zakladam stanik A to jest luzny, niewypelniony i mi odstaje. No i na dodatek ten stozkowaty ksztalt piersi :[ okropienstwo :( Przez to nigdy nie mialam chlopaka ;(

Gość ja tez mam takie
no moze minimalnie mniejsze. tez się wstydziłam, nie potrzebnie, bo mój facet uwielbia je i mnie :)

Gość ja piertolę
ciesz się, że kurwa nie masz włosów na cyckach tak jak ja. całe życie seks w staniku 😭

Gość dagi99
Wiem ze jestem glupia ale jestem tak zdesperowana ze mysle o operacji xp oczywiscie tak za 2 3 lata

Gość zajebistyklimat
ale to naprawde twoje ? ja tak zawsze narzekam na swoje, mysallam ze mam najmniejsze ale widze ze mozna miec 3 razy mniejsze. ale mysle ze facet nie powinien cie rzucic z tego powodu

Gość gfhjhf
a nie mozesz zgolic tych wlosow ? co facetowi mowisz jak chce zebys sciagnela ?

Gość htrw
nie jest nienormalne zdarza sie , sa takie budowy ciala, i nieprawda ze tycie pomoze lub ciaza ( na ogol tyje sie w innych partiach ciala a cycki zostaja bez zmian)

Gość
wiesz co ladne masz piersiatka :) ja mam 75b, tez nieduze ale wole to niz d, ktore w weku 40 lat ma sie w talii :( a moze zbadaj poziom hormonow?

Gość ja piertolę
"a nie mozesz zgolic tych wlosow ? co facetowi mowisz jak chce zebys sciagnela?" goliłam, włosów przybyło, więc już nie ruszam, bo będzie tragedia. zbieram na laser, ale do tego jeszcze wielu złotych potrzeba :P a mój facet doskonale o tym wie, pewnie wkurwia go ta sytuacja, ale nic mu na to nie poradzę. tu nawet nie chodzi o niego, bo dla niego nie ma problemu, ale o mnie, bo prędzej zostawię chłopa niż będę świecić przed nim takimi cycami :o

to co napisalam nie bylo zlozliwe. Ja sama mam niewiele wieksze piersi. Ale mi powiedziano ze taka natura i tyle. Ale tobie badania by sie przydaly, przeciez nie zaszkodza, a moze cos pomoga.

Gość treryutr
ja piertolę... czego nie zgolisz wlosow ?

Gość dany decoy
ale seee problema znalazłaś Autorko...powiem Ci jako stuprocentowy mężczyzna[przesiadujący na kaffietierii] nie masz się czego wstydzić, masz bardzo ładne ciało [oceniając po tym kawałku który przedstawiłaś] 🖐️

Gość ja tez mam takie
na pocieszenie powiem ci, że mam koleżankę, która ma duże cycki i też wstydzi się rozebrać przed facetem, bo ma strasznie obwisłe... myśle, że takie małe są zgrabne i zawsze jędrnie wyglądają :) ja też kiedyś jak byłam młodsza od ciebie myślałam o operacji ale z wiekiem kompleksy stają się mniej ważne lub prawie zupełnie nieważne

Gość
ja piertole- endokrynolog! najprawdopodobniej masz za wysoki poziom testosteronu

Gość rejghdh
wiesz co bo ja tez mam, narazie nie mam faceta wiec nie ruszma, ale tez mi przybylo, obrzydlistwo, i tez golilam je. ale jedno wiem, nigdy mnie facet nie zmusi zebym mu pokazala bo niby mu to nie przeszkadza. raz czytaalm a gazecvie jak koles wypowiadal sie ze nie ma nic gorszego niz wlosy na cyckach kobiet i ze jak zobaczyl to od razu mu ochota minela. cierkawe ile by ten laser kosztowal. ja mam 12 takich wloskow blee

Gość ja tez mam takie
laser, jeden zabieg to chyba coś ok 200-300 zł, a trzeba powtórzyć kiklakrotnie zabieg aby efekty były trwałe. na szczęście masz niewiele tych włosków