Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryśka666

jakie imiona dla dzieci

Polecane posty

Gość EG2FAVGDS
o boze wiesniackie imniona

Gość obciachowo
to ja proponuje zaraz 2 nastepne dziewczynki i dac im : Pamela i Andżelika do kompletu hihi jejku niektore dziewczyny to maja w glowach!

nigdy nie chcialabym miec: kasi ani angeliki moniki magdy karoliny heleny zosi janiny maryski wole inna oliwia nadia julka tez odpada

Gość mi się podoba Weronika
:D

Moja koleżanka ma córki o imionach Weronika (też mi się to imię podoba) i Laura

Gość mi się podoba Weronika
ja wlaśnie znam kilka weronik i wszystkie sa takie ladne, jak laleczki dlatego podoba mi sie to imie bo dobrze mi sie kojarzy :)

aha co do imion dla chłopca to podobają mi się te pospolite: Dawid, Daniel, Łukasz... u mnie w bloku jest Dorian a parę klatek obok Martin

Gość asdsadasdas
ostatnio czytałam badania socjologów - im niższe wykształcenie - im mniejsze ambicje - jeżeli dziecko jest nieślubne Tym częściej wybiera się imiona typu Vanessa, Angelika, Marietta, Nikola itd, a połączenia są też dziwaczne.... I mamy oto chodzący dowód na tą teorię :) BRAWOQ!!!

ja chcialabym miec krzysia ale tak moj tata sie juz nazywa. vanessa jest zajebiate mysle tez o carmen

to sie nie sprawdza w moim przypadku bo jestem w trakcie konczenie doktoratu:) i socjolog jak robil te niby badania to chyba cos wachal!

Gość Laura albo Ilia

Gość brunetka wieczorowa pora
Mariolki, Vanessy Pamele i Andzeliki to prawie zawsze panienki fryzjerki lub prowadzace solarium :) jeszcze nigdy nie spotkalam na swojej drodze ( a pracuje w finansach juz 5 lat) zadnej kobiety na stanowisku o tych imionach , nie ma juz pieknych polskich imion?

ostatnio czytałam badania socjologów - im niższe wykształcenie - im mniejsze ambicje - jeżeli dziecko jest nieślubne Tym częściej wybiera się imiona typu Vanessa, Angelika, Marietta, Nikola itd, a połączenia są też dziwaczne.... I mamy oto chodzący dowód na tą teorię Nie wiem gdzie takie głupoty piszą hahaha a czytałaś już o badaniach o imiona typu: pawełek, maciuś...????? koło mnie mieszkają pijacy i mają Maciusia, krystianka i anie...no więc jak takie imiona mogli nadać??/ powinien tam biegać FABIAN,DORIAN ALBO NIKOLA!!!!

ja jestem jak najbardziej za oryginalnymi imionami,ale jeśli chodzi o nadanie córci imienia Yessika..przy nazwisku Kowalska...to hmmm jakoś tak nie pasuje

o losie tylko nie ERNEST czy HUBERT, to wcale nie są oryginalne imiona, po za tym nie obraź się ale wiochą zalatują, po za tym jakieś takie ciężkie są i "twarde"... pomyśl nad innymi imionami dla chłopca, najlepiej wpisz w google "popularne imiona" albo "oryginalne imiona" i wyskoczy ci masa różnych stronek na ten temat,może tam coś wybierzesz:)

maryska666 jesli jestes w polsce i mieszkasz tu to wybieraj polskie imiona a nie jakieś Vannesa czy carmen czy inne zagraniczne

Gość Moj mąż ma na imie Ernest
więc spadówa :D :D :D🖐️

Moja córeczka będzie Zuzia :D I gdzieś mam czy Wam się podoba czy nie :P

Twój mąż jest za pewne z tego pokolenia co Ernesty i Hubert razem się bawiły :) więc może być :)

nie mam po co oszukiwac bo jestesmy tu anonimowi .wyjasniam po raz ostatni : ja to ta spokojna i moja siostra to ta szurnieta:)