Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest możliwe

Moje wymiary, a ocena innych______oceńcie

Polecane posty

Gość jak to jest możliwe

WItajcie. Jestem na diecie. Do niedawna ważyłam 70 kg przy wzroście 168, nie wyglądałam wbrew pozorom grubo, ale ja zawsze marzyłam o tym, by być jak trzcinka i własnie teraz zawzięłam się. Mam 27 lat, meża, dwuletniego synka i wzięłam się za siebie. Obecnie ważę 57,9, więc sporo mniej. Dążę tak do 50 - 52 kg. Nie wiem co się z ludźmi dzieje, ale dzielą się na dwie grupy. Jedni twierdzą, ze wyglądam super, a inni wręcz zaczęli załamywac nade mną ręce. Koleżanka powiedziała mi, ze chyba niedługo się złamię i muszę zacząć jeść, mąż mówi do mnie chudzielcu itd.... Mam świetnego, życzliwego mi kumpla, któremu chyba się nawet trochę podobam i który dopinguje mnie do porzucenia diety, bo twierdzi, ze mnie już prawie nie widzi, bo mnie już prawie nie ma.... Jak to możliwe przy takiej wadze. Mam w talii 69 cm (więc całkiem sporo jeszcze), a biodrach 89, a udo 54, czyli jeszcze duuuuuuużo za duuuuuuuużo. Co się tym ludziom dzieje??

Gość nie jesteśś
chuda, jesteś normalna, co ja mam powiedzieć ważąc 46kg przy wzroście 160 a w udzie mam 45cm, w talii 62, biust 83 a biodra tyle samo, ja to jestem dopiero drobna, masakra i nie mogę przytyć:(a mam 24lata

ups uciekło mi ;) a debilować od razu nie musisz -_- widać kultury u ciebie brak... moim zdanie powinnaś utrzymać taka wagę jaką masz aktualnie (no może z kilo mniej)

w dupie masz strasznie mało 89 cm to bardzo mało przy twoim wzroscie a waga 57 jest ok, 55 przy 50 bedziesz za chuda jak ci ludzie mówia ze za chuda jestes to pewnie zaczynasz juz szkieletora przypominasz;)

Gość blackpearl20
Heh szczerze... to wolę swoje wymiary mimo że dla ogółu społeczeństwa znacząco wychodzą poza wszelkie normy... mam 175 i 70 kg wagi... mam 102 w biodrach, 80 w tali i 112 w biuście i jestem mega zadowolona :) chociaż niektórym może się to wydawać dziwne :)

Gość po prostu przyzwyczaili sie
do grubasa, wiec teraz jako normalna jestes dla nich chudzielcem. nie podniecaj sie tak pasztecie.

Gość jak to jest możliwe
Dzięki za opinie... No najważniejsze, żeby być z siebie zadowolonym. Blackpearl, skoro jesteś zadowolona, to super, bo o to chodzi. Ja np. zaczęłam dietę nie po to, by dostosować się do ogółu, wyruszyć na podbój itp. tylko też dla siebie. NIe jestes, Levviatan, szczera dziewczyna, dzięki:)

Gość jesienna chandra
Na twoim miejscu zrzuciłabym jeszcze może z 2-3 kg i dała sobie spokój.

Gość e tam wygladasz szczuplo
napewno chuda nie jestes, ale dlatego ze wczesniej ludzie sie przyzwyczaili ze masz lekka nadwage moze mąż czuje sie podswiadomie zagrozony ze jak stalasz sie atrakcyjniejsza to wyrwiesz jakiegos faceta?;) jesli chodzi o znajomych - daj im czas i sie nie zalamuj, robisz to dla siebie a nie innych ja mialam podobnie - mam 167 i wazylam 72 kg :O gdy zaczelam chudnac i w 1 fazie osiagnelam 62 kg siostra mi powiedziala ze nic nie jem ;) gdy doszlam do 55 - wygladalam naprawde super - ludzie juz przestali sie dziwic a aczeli podziwiac ... no oprocz niektorych zazdrosnych kolezanek ;)

Gość elo eloo
ja mam 170cm wzrostu, waże 56kg mam wymiary 90-60-90 płaski brzuch, wcięcie w talii, odstający tyłek i cycki rozm. D wszystko zależy od Twojej budowy ciała... jeśli chcesz mieć większe wcięcie w talii proponuję gorset, jesli chcesz płaski brzuszek - 100 brzuszków dziennie (ok. 20min na początku, z czasem możesz nawet zrobic tyle w 10min) zasięgnij porady lekarza, zbadaj BMI, idź do dietetyka, a nie pytaj na forum ;)