Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y6huhu

nie czytaj tego

Polecane posty

Gość y6huhu

mam grubą narzeczoną i to mnie martwi. dlaczego przywiazuję do tego taką wagę? jest na prawdę bardzo ok dogadujemy się bardzo dobrze tylko to jedno ale... wiem że jest to kobieta nadająca się na matkę moich dzieci oraz na żonę ale przeraża mnie fakt ze bedę miał grubą żone i teraz nie wiem czy tkwić w tym dalej czy zakończyć zanim bedzie za późno?

Gość Prawdaaa
Chcesz zakończyć związek z powodu otyłości swojej narzeczoenj?? Miłość to nie wygląd... Co Ci z modelki jak ma niepoukładane w głowie itp... Jesteś szczęściarzem!! Masz kobiete która jak sam napisałeś nadaje się idealnie na żone i matke, to ceń to sobie!!! A co do grubości, to pomóż jej schudnąć... zamiast do restauracji weź ją na basen... spacer...

Gość inco
Po ciąży może jeszcze przytyć, skoro teraz ma tendencje. Najpierw z nią porozmawiaj i powiedz, że zależy ci, że wszystko ok, jedynie nadwaga wpędza cię w obawę ..... o waszą przyszłość. Bo jeśli masz zamiar zostawić ja później, kiedy np. będą dzieci, to lepiej zrób to teraz.

Gość y6huhu
ona wie że zwracam uwagę na wyglad jak by tu powiedzieć za słodycze dała by sobie rękę uciać a ja pomimo całego kosza jej zalet nie chcę mieć zony spaślaka z którą bedę wstydził się wyjść, tym bardziej że sam jestem dosyć szczupły 180cm/80kg i na zainteresowaie kobiet nigdy nie mogłem narzekać, z drugiej strony nie chcę by w moim małżeństwie była zdrada a boję się że za jakiś czas może tak być, bo jak widzę fałdy tłuszczu to ręce mi opadają

Gość noooi imasz
racje, jesli dla ciebi to uz teraz jest problemem pozniej bedzie gorzej,ozenisz sie z nia a bedziesz sie rozgladal za innymi, a co bedzie jak zajdzie w ciaze i bedzie jeszcze grubsza? powiedz jej niech sie wezmnie za siebie, to lenistwo z jej strony i nie ma sie co nad nia uzalac,troche checi z jej strony i wszystko by bylo ok, ale jej sie nie chce,zdradzisz ja wczesniej czy pozniej. ehh