Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta co Pyta

Zycie towarzyskie..

Polecane posty

Gość Ta co Pyta

Przeczytalam dzis artykul nt. Jak rozwiajac swoje zycie towarzyskie? I doszlam do wniosku, ze niby spelniam wiekszosc kryteriow tzn. jestem sympatyczna, mozna ze mna pogadac itp, ale nie wiem dla czego nie mam takiej swojej bliskiej grupki przyjaciól, sa znajomi, mozna wyjsc do pubu na piwo, wspolna impreza, czasem kawka i ploty,ale to nie jest taka zazyla znajomosc. Nawet zdaza sie ze nie widzimy sie caly miesiac a czasem i wiecej. I w zwiazku z tym pytanie jak to sie dzieje ze niektorzy maja taka paczke przyjaciol, widza sie codziennie sa na bierzaco itp. od czego to zalezy?

Gość ta co Pyta
22 studiuje

Gość ja mam 20 lat
i kiedyś (15lat) miałam taką paczkę, potem stwierdziłam że takie znajomości do niczego nie prowadzą, tzn oni sa dalej w tym samym miejscu co 5 lat tem a ja nie chciałam tak żyć. Mniejsza z tym... teraz mam 20 lat i dwie przyjaciółki w czym jedna jest 300 km stąd, pare koleżanek z którymi wyjde gdzies raz na miesiąc na piwo, teraz zaczęłam studia to tam kilka osób poznałam. Ale przyznam że chciałabym mieć taką paczkę superznajomych... ale nie doszukuj się aż takiej winy w sobie. Ja jestem taka że nie dopuszczam do siebie ludzi, tzn jestem miła, ponoć bardzo fajna:D ale cholernie mi trdno zaufać i boje się że kogoś pokocham/polubie to ta osoba w końcu odejdzie a ja będę cierała. Cóż może kiedyś mi się odmieni:)

Gość Ta co Pyta
Rozumiem ze tutaj nie ma co pytac o zycie towarzyskie, bo pewnie z wami jeszcze gorzej i wcale go nie macie? ;-P

Gość ta co Pyta
Do Ja mam 20 lat Widzisz Ty nie chcesz az tak bliskich przyjazni bo sie obawiasz ze ktos cie skrzywdzi.. Ale ja chcialabym, staram sie spotykac z ludzmi, studiuje i pracuje wiec mam non stop kontakt, ale zeby bliska znajomosc o nie, bo ludzie nie maja czasu, kazdy ma swoje zycie..

Gość ta co Pyta
koleznaki wola posiedziec w domu z chloapakami , lub maja swoje paczki znajomych z ktorymi spedzaja czas i mi na korytarzu miedzy zajeciami zdaja relacje, gdzie z nimi byli itp...